Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man installerar en Wood Bed i en 1965 Chevy Truck

vikt på lite över 3000 pounds, kom 1965 Chevy lastbilen i två grundläggande karossutformningar, ett shortbed steg-sida med stora utsvängda fendrar, och en längre säng flotta- sida. Antingen Modellen fanns med en trä säng. Restaurering kit för trä sängar finns tillgängliga färdigskurna för de vanligaste modellerna, inklusive 1965 Chevy. Satserna gör processen kort med ersätta golvplankorna och kommer med kromade bult strips och hårdvara. Saker du behöver
Tigersåg
Hammer
brytjärnet
kit Bed restaurering med hårdvara
Visa fler instruktioner
1

Knacka på bultarna upp från botten av bädden med en hammare för att lyfta huvudet på skruvarna ovanför den gamla brädor. Skär huvudena från de bultar med en tigersåg. Knacka bultarna tillbaka ner för att släppa under lastbilen.
2

Bänd bult remsorna från sina spår i bädden styrelser med ett spett. Bänd styrelser upp från metallramen med spett. Sand ramen med 100 sandpapper för att ta bort rost. Spraya ett lager grundfärg på medlemmarna metallram. Låt etiketten rekommenderade torktiden.
3

installation Börja säng med de externa styrelser. För steg sidor, dessa styrelser kommer i en lång bit och passar under kanten av trim strip. Bänd remsan upp lätt som behövs för en smidig passform. För flottan sidor, är kanten brädor monterade i fyra korta stycken på varje sida, två bakom hytten och två i slutet av sängen direkt framför bakluckan.
4

Placera alla golvbrädorna enligt diagrammet som kommer med sängen kit. Space styrelserna ca ½ tum isär, med bulthålen i metallram mellan brädorna.
5

Montera bult remsorna mellan brädorna med kanterna sitter i spår längs långsidorna. Slip en vagn bult genom varje hål i bulten remsor, sitta på torgen på undersidan av huvudet på skruvarna i de fyrkantiga hålen i banden. Montera bultar genom varje hål i utanför prydnadslister.
6

Gänga en bricka och mutter på varje bult från undersidan av trucken. Dra åt muttrarna med en effekt pistol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93744.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.