Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man använder Defrost på en Volkswagen Beetle Classic

Läsning gnuggas-off symboler från 1970-talet kan vara en mycket svår uppgift, särskilt när bruksanvisningen har sedan länge försvunnit. Använda avfrostning på en klassisk Beetle eller Super Beetle är en liten uppgift i sig. Instruktioner
1

Slå på bilen och låt den värmas upp i 5 till 10 minuter, beroende på utetemperatur. Rikta alla ventiler i fönstren. Slå på "Fresh Air" rattar. Detta kommer att vara kallt, men kommer att hjälpa avfrostning.
2

Leta upp "Värmare /Defroster" spakar. De kommer att vara mellan förare och passagerarsätet, en på varje sida av nödbromsen.
3

Höj till höger om nödbromsen (närmast passageraren). När spaken är helt upp, är värmen påslagen, och när spaken är helt nere, är värmen avstängd. Justera vinkeln av hävarmen för olika grader av värme. Ju snabbare motorn är igång, desto mer varm luft att strömma in i hytten.
4

Justera spaken till vänster om nödbromsen (närmast föraren) för att styra när värmen går. När spaken är upp, är all värme riktad mot foten brunnar i hytten. När spaken är nere, är värmen riktas framåt och sidofönster. Det kan ta lite tid att komma ihåg vilken som är vilken. Du kanske vill köpa nya lock för spakarna med etiketter utskrivna på dem.
5

Rock avfrostningen knappen uppåt eller nedåt för att slå på /stänga av Bakrutedefroster (denna knapp är placerad till vänster om ratten på instrumentbrädan). Om det inte fungerar efter ca 3 minuter, kolla fönstret tillbaka till den anslutande elektrisk tråd. Om kabeln inte är närvarande, kan denna tråd köpas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93650.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.