Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Samla Vintage Tankar Motorcykel Gas

Samla motorcyklar och delar kan vara mycket beroendeframkallande. Med det sagt, är det bästa sättet att börja samla vintage tankar motorcykel gas för att göra dina läxor. Samla information online, och gå med i din lokala antik motorcykel klubb. Sedan handla gastankar, få dem återställda och lära sig att rengöra dem själv. Instruktioner
1

Lär dig allt om vintage gastankar, hittar du europeiska webbplatser som erbjuder bilder och intressant bakgrundsinformation (se Resurser). Ett annat bra sätt är att hitta en antik motorcykel grupp i ditt område. Medlemmarna är mer än glada att utbyta idéer och berätta vad de vet. Leta efter en klubb på nätet, eller fråga på en närliggande motorcykel återförsäljare.
2

Ta reda på vad som är till salu lokalt (igen, klubbmedlemmar och återförsäljare är bra källor) när du är bekant med området. Du kan även handla vintage tankar på webbplatser eller placera ditt bud på en online-auktion.
3

Var medveten om att när du hittar en gastank är chansen att det kommer att behöva en del arbete. Försök att hitta en lokal restaurering och städservice eller använda en online-en (se Resurser). Välrenommerade företag kommer att blästra tanken inifrån och ut, reparera skador och belägga tanken för att förhindra rost.
4

Lär dig att arbeta på din gamla bensintank själv. Plocka upp tips från motorcykel veteraner i ditt område, eller besök användare webbplatser (se Resurser). De tar dig igenom stegen för olika projekt, till exempel att bli av rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93636.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.