Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man identifierar VW Motors

Volkswagen motorer , under större delen av 20-talet , var luftkylda boxermotor , fyrcylindriga motorer . Dessa motorer är lätt identifierbara genom sin ovanliga utseende och kan vidare identifieras med siffrorna stämplas på varje. Den genomsnittliga VW entusiast bör kunna identifiera en VW motor inom några sekunder . Instruktioner
Identifiera en VW Motor
1

Kontrollera läget av cylindrarna och vevhuset . Volkswagen -motorer har inte ett block men använder en ihålig , tvådelade vevhuset . Detta hölje har två cylindrar på varje sida , vilket ger motorn en "platt " utseende. Ett enkelt sätt att hitta positionen av cylindrarna på en viss bensinmotor är att följa tändkablarna till var och en .
2

Kontrollera om ett kylsystem . VW luftkylda motorer har ingen kylare eller slangar kylvätska . Mycket få tillverkare byggt luftkylda motorer , och ännu färre gjorde dem under så lång tid .
3

Kontrollera koden motorns ID , stämplat på en platta vid olika platser på motorn. Detta antal , oftast börjar med bokstäverna följt av flera siffror , kan dubbelkontrolleras med alla kända VW motor ID-nummer . Om det finns en matchning för ett visst nummer eller en nummerserie , då motorn var tillverkad av Volkswagen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93642.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.