Svenska Bil >> bilentusiaster >> Veteranbilar >> Content

Hur man målar Däck vita väggar

Breda whitewall däck var på modet för många bilar på 60 och 70-talen. Även om de är svåra att hitta nya, kan de breda whitewalls återskapas genom att måla nyare däck. Processen är ganska enkel och kan fyllas i på ett par timmar för att få det retro utseende till din bil. Whitewall däck färg som kan borstas eller sprutas på är tillgänglig från många olika källor som är specialiserade på reproduktion delar och tillbehör, inklusive återförsäljare online. Saker du behöver och White däck måla
Däck Cleaner Review Paintbrush
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Rengör sidoväggarna av däcken med en olje-och fettfria däck renare. Det finns många däck rengöringsmedel på marknaden. Fråga din lokala Biltema för en rekommendation om du inte redan har en favorit.
2

Bestäm vilken storlek whitewall du vill ha på dina däck. En 6-tums whitewall ger tillbaka styling av dessa tidiga däck som var framträdande på 60-talet och kommer att ge det sant retro look. Addera 3

Tejp runt det område som du kommer att måla att maskera områden som inte ska målas. Om du tänker använda en spray-on produkt, maskera hela hjulet och däckets slitbana för att undvika fula sprutdimma.
4

Applicera färgen i jämna, tunna lager på hela ytan av sidovägg. Låt varje lager färg torka i 24 timmar innan ytterligare färg på däcket. Fortsätta att gälla så många lager som du behöver för att uppnå precis det utseende du vill ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/vintage-cars/93648.html

Previous:
Next:

Veteranbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.