Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur man kör en Camaro 1967 VIN-nummer

Den första generationen av den populära Chevrolet Camaro tillverkades under åren 1967 till 1969. Den Camaro var avsedd att konkurrera med den upp-och-kommande Ford Mustang. Det erbjöds med flera motorkonfigurationer från en sexcylindrig till en 396 kubiktum V8. Fordonets identifieringsnummer eller VIN, för 1967 Camaro är en 13-tecken-format, till skillnad från den nuvarande 17-tecken universellt format som används i dag. Viktig information om historien om din bil genom kan erhållas genom att avkoda VIN. Instruktioner
1

Leta ramnumret. Det finns på en liten aluminium kåpa lappar som fästs på brandväggen. Det finns också på titeln.
2

Decode det första tecknet. Den siffran 1 betecknar en Chevrolet fordon.
3

Tolka det andra tecknet. Detta indikerar modellen. Siffran 2 är en Camaro. Några av de använda andra koder är 0 för en Corvair, 1 för en Nova, 3 för en Chevelle och 9 för en Corvette.
4

Decode det tredje tecknet. Här anges typ av motor. Antalet 3 används för en sexcylindrig motor och 4 är för en V8. Ingen annan motor finns tillgänglig.
5

Tolka fjärde och femte tecknet. Dessa siffror tyder på kroppen stil. Siffrorna 27 används för en sport Coupe och 67 för en cabriolet.
6

Decode det sjätte tecknet. Denna siffra indikerar årsmodell. Siffran 7 är en 1967 fordon. Andra Camaro datumkoder är 8 för 1968, 9 för 1969, 0 för 1970 och 1 för 1971.
7

Decode det sjunde tecknet. Detta är den anläggning där fordonet tillverkas. N är för Norwood, Ohio och L för Van Nuys, Kalifornien
8

Decode de återstående sex tecken. De sex sista siffrorna utse build sekvensen fordonets nummer och matcha en del av den ursprungliga motorn gjutning nummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93234.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.