Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Specifikationer för Corvette 6,2 L V - 8 SFI Motor

Den 6,2 L V - 8 SFI motor , även känd som LS3 motor , introducerades först i Chevrolet Corvette i 2008 års modell och förblir i produktionen genom 2011-modellen . Motorn är en av de mest kraftfulla och sofistikerade någonsin utvecklats av General Motors . Prestanda

LS3 motorn ger 430 hästkrafter och 424 ft -lbs . av vridmoment. Det kan paras ihop med antingen en sexväxlad manuell växellåda eller en sexväxlad paddel - växling automatisk växellåda . Den har ett kompressionsförhållande på 10,3 och två ventiler per cylinder .
Fuel Economy

LS3 uppnår 15 stad mpg och 25 highway mpg när parat sig till den automatiska transmissionen i 2008 Corvette . Viss förbättring av bränsleekonomin kan fås genom att välja manuell växellåda , vilket resulterade i 16 city mpg och 26 highway mpg . Den LS3 är konstruerad för att användas med 91 -oktanig blyfri bensin.
Funktioner

LS3 Motorn har högt flöde topplock , en förbättrad ventilsystem , en stor - borrning kvarter med många strukturella förbättringar och ett högt flöde insugningsrör .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93203.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.