Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Återställa Mustangs

Återställa en klassisk Mustang kan vara en spännande, givande, och även lönsamma hobby. Det är emellertid inte utan sina utmaningar. Classic Mustangs finns i olika förhållanden av reparationer och förfall, och vissa projekt kan vara klar på en helg, medan andra kan kräva år av arbete. Varje Mustang kommer att kräva en unik och specifik rekonstruktions att helt återställa den, men det finns några allmänna tips och strategier som kommer att vara användbart för de flesta Mustang restaureringar. Instruktioner
1

planera alla uppgifter och mål för din restaurering. Detta kommer att spara tid och pengar och hjälpa till att eliminera behovet av att upprepa stegen. Det kan också hjälpa dig att hålla sig till en budget.
2

Label någon och alla delar som du tar bort från Mustang. Använd en stor anslagstavla eller trasa för att ordna objekt såsom skruvar och bultar så att du kommer ihåg vad de används till. Detta kommer att drastiskt påskynda processen att få dem tillbaka in i fordonet.
3

Sök lokala rädda varv för användbara delar till din Mustang. Det brukar vara mycket billigare än att beställa nya eller renoverade delar från en katalog eller en webbplats.
4

Använd en guide som en fabrik manual eller Haynes manual för att vägleda dig om hur säkert att ta bort fordonet komponenter utan att skada dem. Vissa delar av fordonen har flikar eller triggers som måste aktiveras för att ta bort dem, och försöker hämta tillbaka dessa delar av utan att först frigöra dessa mekanismer kan leda till permanenta skador på ditt fordon.
5

Avlägsna fett , sot och smuts med en tandborste. Tandborsten är bara slipande nog att ta bort de flesta tuffa skräp utan att skada lack, ledningar eller andra komponenter.
6

Kontrollera ovanliga slitage mönster på motor eller växellåda komponenter. Dessa kan vara tips till andra problem som behöver åtgärdas.
7

Rådgör med vänner, mekanik, eller andra informationskällor om du fastnar. Även experterna behöver hjälp ibland.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93443.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.