Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur Översyn en 1969 Trans Am

Renovering ett fordon kan vara en svår uppgift. När du återställer en 1969 Trans Am, gör dig bekant med de ursprungliga specifikationerna för fordonet. 1969 Trans Am är en del av Pontiac Firebird modellen historia. År 1969 markerar debut av Trans Am. Eftersom det är en första året samlare bil, återställa 1969 Trans Am till de ursprungliga specifikationerna kan vara mycket lönsamt om du någonsin velat sälja fordonet. Saker du behöver
VIN Decoder Review Automotive färgborttagningsmedel
Skruvmejsel
Sand papper
Visa fler instruktioner
motor och transmission
1

Hitta ramnumret för ditt fordon. Detta bör stämplas på insidan av förarsidans dörr, eller på ramen. Kör VIN genom en online VIN avkodare för att avgöra vad original motor medföljde bilen
2

. Trans Am standardutrustning var en 400-kubik-tums, åtta-cylindrig motor, men en 400-kubik-tums, Ram Air motor var frivilligt. Addera 3

Consult resultaten av VIN dekoder för att avgöra vilken överföringen var ursprungligen i bilen. Tillgängliga sändningar var det Turbo Hydra-Matic 350, Turbo Hydra-Matic 400, Powerglide, tre hastigheter och en fyrväxlad.
4

att kontrollera om motorn i din Trans Am är original, kolla serienumret på motorblocket. Den koden ska matcha din VIN.
5

Kontrollera om överföringen är den ursprungliga enheten för din Trans Am. Kontrollera den högra sidan av transmissionen för en stämplad eller målade kod. Denna kod kommer att berätta vilken typ av överföring du har i din bil.
6

Bestäm villkor för din motor och transmission genom att ta din Trans Am för en provkörning. Oljud eller eftersläpningar i makten kan innebära problem med dessa komponenter, och de bör hanteras av en professionell mekaniker.
7

Byt ut skadade eller slitna delar i motorn och transmissionen. Detta kommer att göra din bil mer tillförlitlig. Använd original eller bestyrkt restaurering delar. Addera Interiör och Exteriör
8

Kontrollera insidan av ditt fordon för trasiga, missfärgade eller slitna komponenter. Om delarna ser smutsig, behandla dem med en klädsel renare.
9

Ersätt invändiga komponenter som inte kan rengöras eller fixeras med original eller bestyrkt restaurering delar.
10

Dra av alla yttre delar med en skruvmejsel. Dessa inkluderar ljus, dörrhandtag och lister komponenter. Skala av yttre måla bort av bilen med hjälp av en bil färg stripper. Den strippa är frätande, så bära skyddsutrustning när strippa färg.
11

Sand utsidan av din bil. En professionell body shop kan justera eller reparera karossdelar som behöver restaurering bortom slipning. Prime bilen så att exteriör färg fastnar på bilen.
12

Måla utsidan av bilen med hjälp av de ursprungliga färgerna. Alla Trans Ams 1969 kom med Polar vit exteriör färg, och blå ränder racing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93450.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.