Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Återställa en 65 Mustang

Ford lanserade GT paket för sin Mustang linje 1965. De dubbla avgasrör och trumpet slutrör fanns tillgängliga endast på fyra fat V-8 drivlina fram till 1967, när GT utrustningen paketet kan sättas till två fat V-8 motor. Ett annat alternativ finns i denna modell år var tillägget av märkesvaror bilden av rinnande hästar på sätet vinyl. Året 1965 kom också den första Shelby GT-350. Detta race bil-inspirerade fordon kan köpas i alla Ford-återförsäljare, och mer än 500 producerades för denna modell år. Den Mustang blev en av de mest populära nya bilar i historien. Saker du behöver
Lämplig plats för restaurering
Verktyg som behövs
delar som behövs
Visa fler instruktioner
Komma igång
1

Bestäm specifikationer för 1965 Mustang återställs för att identifiera den ursprungliga motorn, exteriör färg och inredning. Kontrollera utsidan efter rost och andra skador, särskilt undertill, så tidigt Mustangs var benägna att rosta i underredet.
2

Starta motorn och ta en provtur. Kontrollera alla system för att kontrollera att de är i skick. Höj och sänk den övre för en cabriolet.
3

Hitta ett ställe att göra återupprättandet av Mustang. Det bör vara tillräckligt stor för att rymma fordonet under tas isär, liksom de verktyg och reservdelar som behövs för restaurering
Restoration
4

Välj en del av fordonet kroppen att ta isär. Ta bilder under denna process för att använda som referens när du monterar ihop Mustang. Ta bort all färg och fett från varje del som tas bort. Inspektera varje del för rost och göra reparationer som behövs. Byt ut delar om skadan inte kan repareras.
5

Sätt demonteras avsnittet ihop och flytta till en annan del av Mustang. Upprepa tills hela kroppen har rivits och repareras.
6

Byt ut delar i motorn eller andra system som inte kan repareras. Använd delar som är specifika för 1965 års modell, som de lagt dimljusen på GT utrustningen grupp eller generatorn istället för en generator.
7

Bestäm vilka delar behöver bytas ut eller repareras på insidan av Mustang. The Pony interiör som presenterade märkesvaror Running-hästar bilden av Mustang på klädslar fanns tillgängliga 1965. Utnyttja originaldelar såsom fem-mätare instrumentpanelen eller trä-grain ratten.
8

Välj ett av de 17 exteriöra färger som finns i 1965-modellen. Måla utsidan av fordonet i en väl ventilerad plats. Lägg några detaljer som behövs, såsom en rand längs rocker panel.
9

Sätt tillbaka alla övriga delar, såsom speglar, antenn och applikationer. Rengör insidan av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93155.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.