Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en Hot Rod Pick Up Truck

Bygga en klassisk varm lastbil rod pickup är långt ifrån en enkel uppgift. Samtidigt kan det vara mycket glädjande när arbetet utförs och den färdiga produkten rullar ut ur garaget. Tack vare de anpassade bil fans som har byggt hot rod bilar så länge som lastbilar har byggts, kan praktiskt taget alla vintage lastbil byggas som en hot rod. Saker du behöver
Automotive Jack
Jack står
luftfjädring Choice systemet
reservhjul och däck
sen modell V8 motor och transmission
lack
"Mexican Blanket "
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och stödja den på pallbockar. Ta bort lager och däck, liksom beståndet fjädringssystem och ersätta den med luftfjädring för alla fyra hjulen. Detta gör att du kan justera markfrigången av lastbilen med hjälp av en strömbrytare.
2

Montera eftermarknaden reservhjul och däck på lastbilen. Satsa på däck något bredare än lager modeller såvida ditt mål är att skapa en restaurering hot rod. Annars kommer den extra grepp som erbjuds av bredare däck och hjul hjälper till att hålla bilen på vägen, samtidigt som drivs av större slagvolym V8-motor.
3

Ta beståndet motor och transmission från lastbilen och ersätta den med en sen modell V8-motor. Undvik att använda bränsleinsprutade motorer. Dessa kräver omfattande kabeldragning och reglage dator, ta bort från den totala effekten av hot rod lastbilen. Använd en motor, som inte kommer att övermanna ramen hos lastbilen. Generellt sett, mellan 300-350 hästkrafter är ett bra utbud för de flesta hot rod lastbilar drivna försiktigt och utan extra ram stelna.
4

Repair rostfläckar och måla lastbilen i ditt val av färg. För lastbilar genomgår en restaurering hot rod build, prova att bo nära den ursprungliga färgen på lastbilen, eller om metallen är i gott skick, överväga att lämna den ursprungliga färgen ensam. Eventuellt slitage fläckar som finns nu kallas "patina", och kan faktiskt göra lastbilen ser bättre ut. Original, god kondition färgen aldrig bör tas bort eftersom lastbilen är värt mer, ju närmare det är till ursprungligt skick.
5

Installera en "mexikansk filt" på bänk i lastbilen. Detta är ett billigt alternativ till att ersätta det inre och det kommer också att ge lastbilen en känsla av att vara en vintage hot rod bygga. På grund av sina starka färger, "mexikanska filtar" var ett riktigt populärt val för att förnya en hot rod lastbilens inre under 1940-talet genom 1960-talet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92594.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.