Svenska Bil >> bilentusiaster >> Hot Rods >> Content

Hur man bygger en låg dollar Rat Rod

En växande gemenskap i hot rod är den spirande råttastång fenomen som kranar till en unik, grungy DIY filosofi bil hantverk. Medan många hot-rodders betala tiotusentals dollar till professionella byggare för att skapa anpassade åkattraktioner, Rat-rodders göra det mesta av arbetet själva. För att kvalificera sig som en råtta stång, måste en anpassad bil uppfyller några grundläggande estetiska kriterier - Rust, råa modifieringar och en minimalistisk känslighet. Om du har de mekaniska färdigheter, kan du också bygga en råtta stång på en budget. Saker du behöver
Base bil eller lastbil (mer rost, desto bättre) katalog Metallbearbetning verktyg
standardhylsor och skiftnycklar
utrymme att arbeta
Reservdelar
Visa fler instruktioner
1

Rebuild motorn. De flesta tjalla stänger, liksom andra anpassade hot rods, använd V-8 motorer för deras inneboende kraft, och för att de allmänt tillgängliga delar. En motorrenovering för en råtta stav är vanligtvis inte fokuserat på hastighet eller höga nivåer av prestanda. En råtta spö är oftast en show bil som kryssningar vid normala hastigheter. Spendera inte en massa pengar på dyra högpresterande delar.
2

Undersök basfordonets för platser där rost och förfall har förstört väsentliga delar, såsom fjädring, ram, och golvet panorera. Du kommer att behöva reparera dessa områden med nya delar.
3

Applicera ett lager svart eller mörkgrå primer till basen fordonet. Reparera inte eller slipa rostfläckar, eftersom ytan rost är en del av råtta stången look.
4

Reparation styrinrättningen och bromsarna, eftersom de är två viktiga komponenter som måste lösas för alla RÅTTASTÅNG. Ett antal tillverkare fabrik reproduktion säljer nya, vintage proffsiga delar till rimliga priser.
5

Byt interiören med en grundläggande bänk. Med undantag av moderna, högkvalitativa säkerhetsbälten för passagerarnas säkerhet, bör det inre av varje råtta stången vara helt minimalistisk. Ägna särskild uppmärksamhet åt någon metall - järn, särskilt - i kupén. Inte repaint ingenting. Den slitna looken av en råtta stång kräver att metallkomponenter hålla sin patina av ålder och exponering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/hot-rods/92592.html

Previous:
Next:

Hot Rods

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.