Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man drar en 1965 Ford Mustang

1965 Ford Mustang är en klassisk sport Coupe som fångat allmänhetens fantasi vid avtäckningen av Lee Iacocca på 1964 New York världsutställningen. Mustangen har gått vidare till att bli en del av American Car kultur och historia, men den 1965 versionen har varit en samlare favorit under årtionden. Genom att ta en närmare titt på de former innefattande 1965 Ford Mustang och dess övergripande jaunty siluett, kan den dras i flera enkla steg. Saker du behöver
Reference foto
Pencil
Ritpapper
ritpapper
Eraser Review Compass ruler
Fine punkt bläck markör
Medium markör pekar bläck
Visa fler instruktioner
1

Välj en referens bild av en 1965 Ford Mustang, eftersom du kommer att behöva studera en referens bild för att dra bilen. Sök efter en lämplig bild i auto tidningar och på Internet. Fundera på om du vill göra en fastback, kupé, cabriolet eller en GT, eftersom varje modell har sin egen look. Pröva en 3/4 vy som visar det främre gallret och ena sidan av bilen, den optimala vinkeln för en bild av en bil.
2

titta närmare på 1965 Ford Mustang i din referens foto och bestämma vad formen eller formerna komponera sin kropp. Skiss de huvudsakliga former som utgör bilen i en ljus linje, troligen en rektangel eller en serie angränsande rektanglar och trianglar. Notera de rektangulära formerna i fronten, sidan och de vinklade rektanglar av vindrutan och sidorutorna. Notera deras förhållande till varandra, deras relativa storlekar, former och placeringen. Rita dessa grundläggande former i stället. Radera och rita grundformerna tills de visas i rätt sammansatt. Lägg cirklarna för däck
3

Justera den övergripande formen på bilen,. Exempelvis formen på bakdelen. Notera också vinklarna på toppar och fönster. Analysera de stora formar i toppen och fönster, för att se om de är i det korrekta förhållandet till varandra. Radera och rita tills du lyckas återskapa utseendet av formen, topp och fönster på bilen i din referens foto. Låt detaljerna till senare och koncentrera sig på de former för nu.
4

Sketch de stora detaljer och linjer kontur bilen. Notera den horisontella detalj linje i dörren, kör tre fjärdedelar ned höjden av dörren, med början precis bakom den främre däcket. Rita denna linje på plats. Se till att det plötsligt pekar upp på en hurtig vinkel strax innan den bakre däcket. Notera flare i den översta raden i karossen baktill hörnet av fönstret och lägga till den i position. Rita dessa uppgifter inom en lämplig form på bilen för att ge den signaturen 1965 Ford Mustang look.
5

Kontrollera rektangeln för framsidan av bilen för att se till att den är vinklad något framåt. Observera att stötfångare linjerna verkar ungefär halvvägs upp denna rektangel. Rita en rektangel ovanför stötfångaren och dela upp dem i lådor för grillen och lamporna. Skissa i cirklar för ljusen.
6

Titta på fönstren, krom, navkapslar och andra små detaljer och dra dem på plats. Ge din ritning ett snyggare utseende genom infärgning blyertslinjerna linjer med fin linje och medelstora markörer linje. Börja med medellinjen markör för de grundläggande stora formerna av kroppen, fönster och däck. Avsluta med den fina linjen markör genom att spåra över detaljerna i din ritning. Radera penna linjer när bläcket är torrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90361.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.