Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Airstream Remodeling Tips

Airstream trailer är kända världen över för sin futuristiska form och glänsande aluminium exteriör. Till skillnad från andra vagnar, ökar värdet på Airstream med åldern, och många ägare tillbringar år renovera sina vintage modeller. Airstream renoveringen är hårt arbete, så ägarna bör ta sig tid att forska i remodeling idéer som kommer att göra dem nöjda med sin slutprodukt. Isolering

Airstreams kan värma upp snabbt om det inte finns någon isolering mellan det inre och yttre väggar. Många renovators rekommenderar användning glänsande folie isolering, som kan fästas med hjälp av kommersiellt tillgängliga metall lim. För bästa resultat, lämna luftrummet mellan isolering och omgivande väggar. För att skära hål i folien för fönster, dörrar eller andra öppningar, tryck isolering mot ramen på dörren eller fönstret. Ramen kommer att lämna en liten fördjupning i folie än då lätt kan spåras med en mattkniv.
Inredning

Äldre Airstream interiörer är snarare reservdelar. Vissa ägare gillar denna look och försöka återställa sin trailer ursprungliga funktioner, medan andra installerar platt-TV och rostfritt apparater stål för en känsla av modern lyx. Båda tillvägagångssätten är legitima, men renoverare bör komma ihåg att funktioner som diskmaskiner och granit toppar disk avsevärt kommer att öka vikten på deras Airstream, vilket gör det svårare att resa över branta kullar och gropiga vägar. De bästa renoveringar är de som tar hänsyn till ägarnas resplaner för släpvagnar.
Exterior Polska

blankt på polska kan vara den viktigaste faktorn att bestämma värdet av en renoverad Airstream - och en av de svåraste delarna av renovering processen, med professionell kvalitet jobb som kräver i genomsnitt 140 arbetstimmar. Börja polering först när alla andra aspekter av Airstream renoveringen är klar, eftersom luftströmmarna "aluminium-koppar sidospår repor lätt. Byt polering trasor ofta och undvik polering i en cirkulär rörelse, eftersom detta kan lämna repor på ytan av luftströmmen. Pre-1968 Airstream är belagda med ett skikt av rent aluminium som måste behandlas med särskild omsorg. Om delar av denna mjuka beläggning avlägsnas genom nitiska polering, kommer ytan av luftströmmen har en fläckigt, ojämn utseende. Renoverare som inte har polerat aluminium innan kanske vill öva på en extra bit innan arbete på deras Airstream.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90376.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.