Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man målar fotsteg

Många klassiska bilar kommer med fotsteg längs sidan av bilen. Ursprungligen användes som ett steg upp för människor att komma in i bilen, fotsteg är nu mer av en estetisk funktion för klassiska bilägare. Även om det är möjligt att plocka upp billiga ersättare, entusiaster föredrar ofta att måla befintliga fotsteg för att hålla sina klassiska bilar så autentisk som möjligt. Det är värt att målning fotsteg med en färg som också fungerar som något rostskyddsmedel. Saker du behöver
Wrench
rostskyddande färg
Paintbrush fotsteget Tänger matta
SPACKEL
Visa fler instruktioner
1

Ta bort fotsteg från sidan av bilen genom att lossa skruvarna med en skiftnyckel. Riv av befintliga fotsteget matta och kasta.
2

Fastställa fotsteg ute på en plan yta. Rengör dem ordentligt och sedan måla dem med något rostskyddsmedel färg, såsom POR15. Se till att färgen är samma färg som resten av din klassiska bil. Låt torka.
3

Bifoga ett nytt fotsteg matta till styrelsen. Placera mattan på toppen av styrelsen och, med hjälp av en spackel, mata baksmälla i läppen som löper längs kanten på fotsteget. Se till att lämna bulthålen avslöjats.
4

Återkoppla fotsteget till din klassiska bil med hjälp av bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91043.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.