Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur läser jag typskylten på en 1956 Chevy?

I 1956 producerade Chevrolet 19 modeller. Marknadsförs i stor utsträckning till familjer, har dessa modeller delas in i tre serier, baserat på storlek, lyx och speciella alternativ som erbjuds. På den nedre delen var 150, med fyra modeller av sina egna, följt av 210, som erbjöd åtta separata modeller. Den avancerade Bel Air kom i sju olika modeller. Under årens lopp har 1956 Chevys blivit collectibles, och entusiaster behöver ett sätt att upprätta en bils härkomst. Typskyltar kontrollera äktheten av en bil, identifiera citroner och bestämma delar som behövs. Instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr för att hitta typskylten på din Chevy 1956. Det ligger på A-stolpen, som fäster dörren till karossen. Typskylten är en liten rektangulär bit.
2

Mark ner chassinumret och huven taggen. VIN är en sekvens av nio till 11 bokstäver och siffror ligger mot toppen av plattan. Huven taggen är under VIN. Det är fem separata sekvenser märkta som "Style No", "Body No", "Trim Nej," "Paint No" och "Top & Acc." Du behöver den här informationen för att tolka uppgifterna plattan.
3

Tillgång Bilförsäkringar Tips, en online-webbplats som innehåller all nödvändig information som rör VIN (se Resurser). På denna hemsida kommer du matcha symbolerna i VIN med motsvarande uppgifter för vilka vardera representerar.
4

Identifiera den första bokstaven i VIN. Detta brev motsvarar motorns storlek och är antingen "V" eller "C" "V" innebär att motorn är en V8, "C" betyder att motorn är en sexcylindrig
5

Identifiera den andra bokstaven i VIN, vilket är "A", "B",. "C" eller "D" Detta brev motsvarar den serie där bilen tillhör. "A" betecknar 150-serien, "B" betecknar den 210-serien, "C" betecknar Bel Air och "D" står för fordon sedanmodell leverans.
6

Identifiera de tredje och fjärde siffran i VIN, vilket motsvarar året bilen tillverkades. Eftersom din Chevy är en 1956, kommer den att läsa "56."
7

Identifiera den sjätte genom 11th siffrorna i VIN. Denna sista numret är den sekventiella tillverkningsnummer och refererar till när bilen gjordes i produktionslinjen. Till exempel, om den läser "234567", din bil var 234.567: e av sin modell produceras.
8

Gå Cowl Body Number Plate Avkodning sida på den gamla bilen Manual Project nätet (se Resurser) . På denna webbplats kommer du att matcha symbolerna från din kåpa tag till motsvarande information.
9

Matcha fem kåpa märkningsnummer med motsvarande siffror på huven taggen avkodning webbplats. Den "Style No" sekvens avser året, bil division och kropp modell. "Body No" berättar anläggningen och tillverkningsnummer. "Trim Nej" indikerar bilens klädsel färg och material. "Paint No" är den yttre lacken, och "Top & Acc." noterar några extra alternativ på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91016.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.