Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur identifierar jag 1955 Buick modeller ?

1955 Buick använde en body-taggen och serienummer metod för att registrera information om sina fordon . Denna information kan användas för att identifiera en specifik modell och annan information som är specifik för det fordonet . Kroppen taggen ligger på kåpan övre panelen , omedelbart framför den högra vindrutetorkaren transmission . Serienumret finns på en skylt placerad på vänster framdörr gångjärn pelare . Saker du behöver
detaljer body-taggen
Serienummer
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

Leta kroppen taggen . Anteckna modellnumret , stil nummer , kropp nummer , trim nummer och färg nummer . Modellen identifierar den modell av bilen . Stilen indikerar en Roadmaster , Century , Super eller Special kaross . Den andra delen av Style nummer är produktionen sekvensen av fordonet. Den trim siffran anger färg och material som används på trim .
2

Leta upp serienumret och skriva ner det . Den första siffran i serienumret är stilen fordonets nummer . Det andra tecknet är en B för 1955 fordon . Resten av siffrorna är tillverkning sekvensen .
3

Gå till webbplatsen 55buick.com och ange informationen i lämpligt avsnitt på hemsidan . Den information som är specifik för detta fordon kommer att visas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90463.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.