Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur vill kolla ramnumret för en 1968 Chevelle

I 1968 flyttade Chevrolet Chevelle chassinumret på förarsidan av instrumentbrädan så det kan lätt ses genom vindrutan. VIN stämplades in en platta som var fastnitad i instrumentpanelen. Den Chevelle s VIN är inte bara en slumpmässig sammansättning av bokstäver. Istället identifierar VIN den Chevelle och dess motortyp, kaross, produktionsdatum och monteringsfabrik. VIN är totalt 17 siffror och bokstäver. Instruktioner
1

Kontrollera att den första siffran i VIN är en "1." Denna siffra representerar Chevrolet, en uppdelning av General Motors.
2

Kontrollera den andra och tredje siffran i VIN är antingen en "31" eller "32." Den 31 representerar en Chevelle 300, Nomad med en 6-cylindrig motor. Den 32 representerar en Chevelle 300, Nomad med en 8-cylindrig motor
3

Verifiera fjärde och femte siffran i VIN -. Representerar de Chevelle kropp stil. Den fjärde och femte siffran kan göra upp antingen en 27, 35, 36, 37, 39, 67, 69 eller 80. Alla dessa sifferkombinationer utgör en annan kaross. Till exempel, representerar en "27" en två-dörrars sedan, en "37" står för en två-dörrars, sport coupe och en "67" står för en två-dörrars, Cabriolet.
4

Kontrollera att den sjätte siffran i VIN är en "8." Denna siffra representerar produktion år 1968.
5

reda på slutmonteringsfabriken som producerade Chevelle 1968 genom att titta på det sjunde tecknet. Detta tecken är antingen ett A, B, Z, G, K eller 1. Tecknet "A" betyder att Chevelle sammansattes i Atlanta, "B" betyder det monterades i Baltimore, "Z" är lika Fremont, Kalifornien, "G" representerar anläggningen i Framingham, Massachusetts, "K" betyder Kansas City , Mo, och "1" är lika Oshawa, Ontario, Kanada.
6

Hitta den sekventiella tillverkningsnummer för Chevelle 1968 med den åttonde genom trettonde siffror. Chevy höll koll på alla Chevelles som kom från en anläggning monteringslinje i ordning producerats börjar med siffrorna "100001." Varje ytterligare Chevelle produceras i en viss anläggning kommer att ha ett löpnummer högre än (t.ex. 100024). Även vissa växter som produceras mer än 100.000 enheter, och Chevelles producerats under det numret har ett sekventiellt tillverkningsnummer än börjar med en "2" (t.ex. 200034). Det är möjligt att en Chevelle kommer att dela ett sekventiellt produktionsnummer med en annan Chevelle. Detta händer eftersom båda fordonen tillverkades i samma ordning, men vid olika anläggningar. Om dessa två Chevelles också dela samma kropp och motortyp, kommer den enda skillnaden mellan VIN vara monteringsfabriken koden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90970.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.