Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man identifierar en Turbo 350C

Hot Rod entusiaster kan intyga att populariteten av Turbo 350 transmissionen. Den TH350 (Turbo Hydromatic 350) var en sändning utvecklades i ett joint venture mellan Buick och Chevrolet i slutet av 1960. Denna överföring var avsedd för små blocket 350 motorer tillverkas av Chevrolet. Turbo 350 genomgick några förändringar i sjutton år den tillverkades. Den mest märkbara förändringen, utförs under tidigt 1980-tal, är tillsatsen av en elektroniskt styrd låsning momentomvandlare. Tillägget av denna tekniken förbättrats landsvägskörning hastigheter och gjorde överföringen effektivare. Denna ändring i Turbo 350 transmissionskonstruktion är känd som en Turbo 350C. Saker du behöver
Bil ramper
hjulblock
Drop ljus
Mekaniker ranka
Flash ljus
Visa fler instruktioner
1

Drive bilen på bilen ramper noggrant. Stäng av motorn och placera bilen i parken. Ställ i nödbromsen som en försiktighetsåtgärd. Placera hjulklotsarna bakom och under bakhjulen. Hydrauliska golv domkrafter och pallbockar kan användas i stället för bil ramper..
2

Slå på drop ljus och placera den genom motorrummet Det säkraste stället att sätta en droppe ljus är mellan brandväggen och hjulhuset. Målet är att belysa området nära svänghjulet och momentomvandlare på en Turbo 350C transmission.
3

Placera mekaniker ranka framför förarens sida av fordonet mellan framhjulen. Sitt ner och skjut försiktigt bakåt tills du når sidan av transmissionen mot förardörren. Detta är sidan mittemot transmissionsledningar kylarvätska.
4

Leta bell bostäder på 350C Turbo sändningen. Direkt bakom bell bostäder, på förarsidan, är det passerar växel koppling. Bredvid fästet som håller kopplingen är en fyrdelad elektronisk plugg. Denna elektronisk plugg är unik för Turbo 350C transmission och är det enda sättet att korrekt identifiera denna överföring från andra 350 modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90431.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.