Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Instruktioner för att installera en Wood Bed i en 1966 Chevrolet lastbil

"The Ballad of the Green Beret" var på toppen av Billboardlistan och Elizabeth Taylor gick bort med högsta utmärkelser för bästa skådespelerska på Oscarsgalan när den numera klassiska 1966 Chevy rullade av banan i Detroit. Nu, nästan ett halvt sekel senare, har 1966 Chevy förtjänat sin plats bland klassiska lastbilar. Ingen ombyggnad av en klassisk 1960 Chevy truck skulle vara komplett utan en ny trä säng kit, inklusive krom bult skenor. Saker du behöver
tigersåg
Hammer
brytjärnet
ersättningskort kit
Bolt strips med hårdvara
Impact pistol
Visa fler instruktioner

1

Klipp huvudena från de gamla fästskruvar med en tigersåg. Gör snittet på undersidan av sängen, dra åt bultarna ner med en klo hammare efter behov. Kör bultarna upp genom bädden med en hammare, dra dem fria från ovansidan med klo slutet av hammaren.
2

Bänd gamla brädor och strips bult upp med ett spett. Montera de nya styrelserna börjar vid ytterkanten. Skjut de två långa brädor under dekorlisterna längs sängkanten för steg-side lastbilar eller passa fyra skära bitar runt hjulhusen på varje sida för flottan-side lastbilar. Bänd remsan upp något som behövs för att montera korten smidigt. Knacka försiktigt med en gummiklubba om det behövs. Addera 3

Placera de återstående fyra styrelser för steg-side installation eller sex brädor för flottan-sida. Gap styrelserna ca ½ tum isär för att rymma bult remsor. Fäst skruven remsorna i spåren längs långsidorna på varje bräda, en i varje fog mellan brädor.
4

Tappa en bult genom varje hål i bulten remsor, knacka för att ställa vagnen huvudet i det fyrkantiga hålet för att förhindra den från att snurra. Trä en bricka och mutter på varje skruv från undersidan av bilen och dra åt dem med en effekt pistol. Ställ kopplingen försiktigt för att undvika över-åtstramning, vilket kommer att orsaka bult remsorna till globlinjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90900.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.