Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur du anpassar en 1951 Ford Pickup

Anpassa en 1951 Ford lastbil är ett arbete av kärlek som gör att du kan vara konstruktör. Den färdiga produkten kommer att vara en reflektion av dig och dina ideal. Liksom alla projekt, för att anpassa en fett-fendered Ford behöver du en solid plan. Saker du behöver
Journal
delar leverantör Shop lista Mössor och reparationshandböcker
Visa fler instruktioner
1

Starta en anpassning tidskrift som innehåller ändringar du gillar , delar som behövs och fordonsindustrin resurser för att hjälpa till under projektet. Delar till en Ford 1951 pickup är svårt att komma med, så var medveten om eftermarknaden delar och tillbehör som kommer att arbeta i stället för original. Inkludera en detaljerad ekonomisk plan och en uppfattning om projektets utfall.
2

Gå klassiska lastbil klubbar. Klassisk lastbil klubbmedlemmar kan hjälpa till med att lokalisera delar, samt ge dig värdefull information och synpunkter under uppbyggnaden. Många klassiska lastbil entusiaster har byggt eller deltagit i anpassade restaureringar i det förflutna. Använda medlemmar av dessa grupper som bollplank är ett idealiskt sätt att ta reda på vad som kommer och inte kommer att arbeta under ditt projekt.
3

Inspektera lastbilen och hitta reservdelar. En 1951 Ford pickup har sannolikt några saknade eller skadade delar. Från 1948 till 1952 Ford tillverkade de första "F-serien" lastbilar, andra än mekaniska uppgraderingar och smärre förändringar design, lastbilar under dessa fem år är tillräckligt lika för att bärga delar från. F1, var F2 och F3 den mest populära gör säljs varje år. De stora skillnaderna mellan dem är fendrar och flaket. De fendrar på F2 och F3 är bredare än på F1. Dessutom var sängen på F1 6 1/2-feet lång, medan F2 och F3 såldes med en 8-fot lång säng.
4

Anpassa de delar du kan enkelt ändra. Färg, interiör, elektroniksystem och däck och hjul är de vanligaste anpassningarna för 1951 Ford lastbil serien. Tänk på att dessa lastbilar är gamla och alternativ som servostyrning, krockkudde fjädring och motorvägshastigheter körning var inte faktorer när dessa lastbilar tillverkades.
5

Överväg att uppgradera säkerhetsfunktioner och system komfort. Lägga säkerhetsbälten till en 1951 Ford lastbil ska vara på toppen av era prioriteringar. Den 1951 Ford uppsamling tillverkades med en helt metallisk linje som kan vara mycket oförlåtande i en olycka. Byt trumman bromssystem med skivbromsar genom ett kit. Dessa kit kan köpas via Summit, Jeg s och bildelar återförsäljare. Du kan inte köpa nya bromsbackar till dessa truckar, det enda alternativet för att hålla systemet originalet med bromsbackarna rebaseras. Överväg att lägga till en värme-och luftsystem till lastbilen för förbättrad komfort. Inspektera "See-Clear" pedal-drivna vindrutan bricka för defekter och återställa det här alternativet om du kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90869.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.