Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur Bolt Down en förgasare

Klassiska och antika bilar blir mer och mer populärt, och nästan alla av dem använder förgasare. Förgasare utgör en komplex uppsättning problem som kräver särskilda regler skall följas när man arbetar med dem. Under de allra första dagarna av deras användning, förgasare skulle rutinmässigt ånglås under varma dagar. Detta betyder att bensinen skulle koka inuti förgasaren, och bilen startar inte efter att den drevs. Tillverkarna installerade distanser och tjockare packningar för isolering för att förhindra att detta händer. Att veta hur man arbetar med dessa komponenter är avgörande för deras verksamhet. Saker du behöver
Wrench in
Packning skrapa
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen och inspektera förgasaren montering. Notera hur den är installerad, och om isolatorer används för att förhindra bränslet från att koka. I vissa fall är en extra tjock packning som används som är gjord av speciella material som sprider värmen. Andra förgasare använder tjock aluminium baser som byggs in i förgasaren.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort raderna förgasaren bränsle och koppla på gasen kopplingen. Unbolt monteringsfästen och lyft förgasaren av av motorn. Använd en packning skrapa för att rengöra alla gamla packningen material från förgasaren och motorn grenrör. Inte Jigg inte aluminiumdelar med skrapan. Addera 3

Montera nya packningar. I vissa fall kräver detta många packningar bytas ut, både under och på toppen av isolatorn. Montera förgasaren på plats och dra åt skruvarna. Använd skiftnyckel för att försiktigt dra åt skruvarna i ett "X" mönster, arbeta dig runt förgasaren flera gånger. Har inte bråttom processen. Tanken är att dra förgasaren ner lite i taget. Över-åtdragning av fästelement kommer varp förgasaren basen.
4

tillbaka bränsleledningen och sätt tillbaka kopplingen. Byt luftfiltret och starta bilen. Provköra bilen och se till att den fungerar ordentligt. Om förgasaren har installerats felaktigt, kan det ha ett vakuum läcka, och de sysslolösa och makt kvaliteter kommer att minskas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90847.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.