Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur vill kolla VIN-nummer på en Z28

Den Z28 var en prestation paket ingår med Chevrolet Camaro. Dessa stora klassiska bilar tillverkades 1967-2002 och är uppskattad av samlare och entusiaster auto. Men det är inte alltid lätt att avgöra om du har en riktig fabrikstillverkad Z28. En hel del information om en bil kan härledas antingen från att undersöka ramnumret och förstå koden, eller begära en historia av bilen med hjälp av VIN. De tidigare modellerna kan vara svårt att kontrollera, men lite detektivarbete kan ge tillräckligt med information för att hjälpa dig att avgöra om att köpa en viss bil. Saker du behöver
Internet
Visa fler instruktioner
1

Leta reda på VIN. De flesta VIN-nummer är stämplat på ett band strax under förarsidan vindrutan och kan läsas genom att titta genom vindrutan från utsidan. Vissa 1960 modeller hade VIN på förarsidan dörrkarmen. Hitta det genom att öppna dörren. VIN också kan läsas på titeln.
2

avkoda informationen från VIN. Gå till en webbplats som Chevy-Camaro att översätta VIN-nummer. Huruvida en första generationens Camaro, byggt 1967-1969, var en Z28 inte kan bestämmas från VIN. Den VIN kommer att berätta om motorn var 6-cylindrig eller en V-8. En 6-cylindrig var inte en Z28, men en V-8 kan ha varit.
3

Jämför VIN och VIN-koder för att avgöra om bilen var en Z28 modeller från 1972 och senare. Genom att jämföra antalet för motorn med standard motor storlek för en Z28, kan du berätta om bilen var sannolikt varit en fabrikstillverkad Z28. Den Z28 motor för de tidiga 70-talet, till exempel, var en 350 cc motor, medan 1980 och 1981, var det en 305 eller 350 cc.
4

Använd en online VIN historia sajt för att kolla historien om din Camaro. Det finns en avgift, men den informationen kan innehålla ledtrådar som kommer att kontrollera om bilen är en Z28.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90818.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.