Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur du anpassar min 1971 Chevy Impala

Det finns olika varianter av dekaler som du kan köpa för att skräddarsy din '71 Impala. Några av de vanligaste dekalerna folk använder på sina Impalas är eld eller pinstriping. Många klassiska bilägare anpassa sina bilar med lågor i olika färger. Med flera färgvariationer och mönster, kan du lägga dekaler av kompletterande färger för att göra din Impala iögonfallande och passar din personliga stil. Saker du behöver
Sprayflaska med vatten och mild tvål
Sugskrapa
vinyl bil dekaler
luddfri trasa
Isopropylalkohol (tvättsprit) katalog slagtork

Visa mer instruktioner
1

Torka av området du vill använda dekalen med luddfri trasa och tvättsprit. Detta kommer att ta bort all smuts och oljerester som kan hindra din dekal från att fastna ordentligt.
2

Spraya rent området med tvål och vatten blandning. Dra av den bakre delen av vax papper från dekalen och spraya den klibbiga sidan med tvålvatten. Den såpvatten gör att du kan skjuta dekalen runt på området tills du har det på önskad plats.
3

Placera dekalen på din Impala och se till att området är mättad med tvål vatten. Skjut försiktigt in det önskade läget. Var noga med att inte slita dekalen under denna process.
4

Placera skrapan i mitten av dekalen efter att du har den på plats. Gnid från mitten utåt för att trycka all luft bubblar ut från under dekalen. Gör detta tills inga fler bubblor är synliga. Du kan behöva spraya dekal med mer såpvatten om det finns några envisa bubblor.
5

Torka dekal helt med fön på sin lägsta inställning. Sedan lossnar det översta lagret av vax papper till fullo exponera dekalen. Släck dekalen en sista gång med såpvatten och gummiskrapa en sista gång för att säkerställa att det inte finns några kvar bubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91005.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.