Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Billiga gåvor för Classic Car Lovers

Folk som älskar klassiska bilar brukar njuta emot gåvor är relevanta för deras bil val. Många av dessa gåvor kan kosta hundratals dollar, men det finns källor och gåvor som är billigt och roligt för din klassiska bil entusiast. Tvätta och vaxa

För entusiasten som äger en klassisk bil, är en billig och användbar gåva en leverans av tvätt och vax. Meguiar s erbjuder ett kit som innehåller ett sortiment av produkter inklusive hjulrenöring, biltvätt, vax, och detailer. Lägga till en Absorber syntetisk handduk för torkning lämnar bilen strimma fri och redo att vaxa. En Meguiar s kit plus en Absorber bör kosta runt $ 45.
Handskar

Driving handskar kommer i en mängd olika stilar med logotyper för olika biltillverkare och ens specifika bilar. Lädret kör handskar ger en fin passform för din entusiast och är mycket användbara på en sval morgon. Priserna varierar och kan vara så lågt som $ 20 per par.
Diecast

Diecast metall bilar vanligtvis kosta runt $ 45, men vissa modeller kan kosta $ 80 eller mer . Vet storlek eller skala, i pressgjutet bil att köpa. Bilar på en 1:64 skala är Hot Wheels-typ. Bilar i skala 1:18 eller 1:24 är normalt den största pressgjuten och är 8,5 till 11,5 inches lång.
Tidningar
p Om din bil entusiast gör hans egen återställa och ombyggnad, överväga att köpa ett års tidningsprenumeration. Tidningar som "Muscle Car News" ägnas åt amerikanska muskelbilar från 60 och 70-talet och omfattar artiklar om reparationer, inköp och tekniska data. Andra tidningar fokuserar på lastbilar, utländska bilar (som Triumph Spitfire), och terränggående fordon. Prenumeration priserna varierar, men kostnaden är vanligtvis $ 25 to $ 35 per år.
Skyltar och jämför

Ett garage tecken eller professionell foto gör en rolig gåva. Många garage tecken är metall och komma med ett hål för enkel upphängning på någon vägg. Några av dessa tecken kan vara dyrt, men lite letande hittar du skyltar för så lite som $ 20 till $ 25. Om du är en anständig fotograf (eller känner någon som är), ta en bild av din entusiast bil (med eller utan henne), skriva ut den på fotopapper och lägga den i en fin matta och ram. Du bör kunna köpa en anständig ram och matta för runt $ 25 till $ 30.
Böcker
p Om din bil entusiast gillar att läsa om sin hobby, besök din lokala bokhandeln för att hitta en bok om sin bil val. Böcker innehåller historia, bilder, och fixa-det som kan vara mycket specifika för en bil, eller mer allmänt till ett koncept eller tillverkare. Priserna varierar kraftigt på böcker, så spendera lite tid fullfölja böcker att hitta den som bäst passar dina behov.

Oavsett gåva du bestämmer dig för din entusiast, välj den med sin bil i åtanke. Gåvan kommer att avnjutas eller användas under en längre tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90362.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.