Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man läser ett VIN-nummer på en 1969 GM

The Vehicle Identification Number (VIN) har kallat en bils DNA. Du kan använda VIN information för att lära sig om en bils historia, motor eller annan information, beroende på vilket år fordonet. Liksom andra bil och lastbil beslutsfattare, 1969 General Motors (GM) fordon bär VIN-nummer. Med lite kunskap och en uppslagsbok, kan du läsa och tolka 1969 GM: s VIN i fråga. Saker du behöver
VIN identifierande guidebok eller hemsida
penna och papper
Visa fler instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr av 1969 GM auto. Titta på sidan av förardörren för en fyrkantig metall stämpel fastnitad på insidan av dörren.
2

Lokalisera raden på frimärket kallas VIN. Skriv ner detta antal. Det kommer att vara en kombination av alfanumeriska symboler.
3

Korsreferens detta antal med VIN guidebok eller online webbplats. Få den information baserat på antalet. Till exempel, om Camaros gjordes mellan 1967 och 1969, var det tredje numret i VIN motorns storlek, och det sjätte numret var tillverkningsår. Till exempel, "7" betydde en 1967 fordon, och en "9" avses en 1969 fordon.
4

Leta efter den första bokstaven i VIN alfa-numerisk kod. Använd detta för att identifiera den anläggning där 1969 GM auto gjordes. Till exempel visar en "L" den gjordes i Van Nuys, Kalifornien, och en "N" betyder det framställts i en Norwood, Ohio anläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90520.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.