Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man målar Classic Bildelar Motor

Intensifiera titt under huven på din klassiska bil genom att återställa och måla motordelar. Återställa klassiska bilar kan göras på alla nivåer från ram-off restaurationer till bakgård, helg mekanik. För den senare gruppen, kommer den här artikeln ge riktning på att måla motordelar. Saker du behöver
mekaniker verktyg vätska
Rengöring (Safety Kleen eller ens bensin) katalog Course stålull
Stålborste
Emory trasa
Värmetålig spruta primer
Värmebeständig motor emalj (Year One märke är bäst!)
Visa fler instruktioner
1

bort delarna från din klassiska bil som ska målas. Den bästa tiden att göra detta är när du tar bort de delar ändå att göra andra nödvändiga reparationer.
2

Rengör delarna med Safety Kleen lösningen (eller bensin) med hjälp av stålborste och stålull. Skyddsglasögon -. SKYDDSGLASÖGON
3

På denna punkt finns det två alternativ ... ett dyrare, men bättre. Om medel tillåter, ta de delar som sand eller pärla blästrat. Detta kommer att resultera i som ny yta för målning och verkligen visa bra i din klassiska bil. Om medel inte finns tillgängliga, fortsätta att använda stålull ... tråkiga men effektiva.
4

Häng del från ett garage eller källare tak bjälke av en bit ståltråd fäst ett hörn. Detta gör att alla ytor som ska målas på en gång. Spraya delen med värmetålig primer. Applicera flera ljus rockar snarare än ett enda tjockt lager för att förhindra körningar. Arbeta i väl ventilerat ställe och Använd andningsskydd vid sprutning.
5

Efter primern har torkat, använd Emory trasa lätt sand hela delen. Rengör med fuktig trasa och låt torka.
6

Häng del från bjälken igen och tillämpa täckfärg av värmetålig motor emalj (Year One gör det bästa och kan beställas i den ursprungliga färgen av din klassiska bil). Kom ihåg att ansöka flera ljus rockar ... inte mer än göra det och du kommer att undvika körningar. Arbeta i väl ventilerat ställe och Använd andningsskydd vid sprutning.
7

Tillåt minst 24 timmar för att härda och installera en del i din veteranbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90325.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.