Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1964 Ford Fairlane Drum Specifikationer

Den Fairlane var Fords flaggskepp intermediär - size bil för 1964 års modell . Den Fairlane fanns i två olika organ stilar , en traditionell bil och en kombi. Eftersom resultatet inte betonades med Fairlane som det var med Mustang , var Fairlane endast tillgänglig med trumbromsar i motsats till skivbromsar . Men förutsatt att trumbromsar massor av bromskraft på grund av sin storlek . Veta specifikationerna på trumman bromssystemet är viktigt att hitta exakt reservdelar , som utformningen av systemet varierat från år till år . Broms Trumdiameter

Bromstrumma diameter mäts vid två motstående ändar av det inre av trumman , inte från utsidan av trumman. Diametern för både bilen och vagnen för '64 Fairlane var tio inches .
Hjulcylinder håldiameter

Frambroms hjulcylinder håldiameter var 1.125 inches för både vagnen och för bilen. Bakbroms hjulcylinder håldiameter var 0,906 inches för bilen och 0,938 inches för vagnen .
Huvudcylinder håldiameter

Vare utrustad med mekanisk eller servobromsar , var huvudcylindern håldiameter en tum för både vagnen och för '64 Fairlane .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90545.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.