Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man lagrar Collector Cars

Bil kollektionen är en dyr hobby som kräver en hel del omsorg att återställa och ta hand om fordon i ditt stall. Collector bilar ibland lagras under längre tidsperioder mellan bilen visar och som ett resultat, måste bilen vara ordentligt förberedd för att inte drivs mycket. Bränslesystem, däck och andra bilmekaniker kan få problem när den inte används under längre tidsperioder. Lagra samlare bilar måste göras på rätt sätt för att säkerställa att fordonen förblir i toppskick. Saker du behöver
Vakuum
Vatten
vit vinäger
Sprayflaska
Bakpulver
Bil tvål
Bilvax
Rag
Batteriladdare
träblock eller bänk
bil täcka
Luftpump
Visa fler instruktioner
1

Välj en lagringsplats där bilen är inomhus och skyddas mot extremt väder och temperaturer.
2

Vakuum ut insidan av bilen för att ta bort eventuellt skräp från sätena och golvplankor. Rengör insidan av fordonet noggrant med en blandning av vatten och vit vinäger i en sprayflaska med en 50/50 blandning för att avlägsna smuts. Lämna en öppen låda med bakpulver i bilen för att absorbera eventuella lukter som bildas under lagringen.
3

Tvätta utsidan av bilen noggrant med mild bil tvål för att avlägsna smuts och förhindrar korrosiva material från att äta bort på färgen under förvaring. Vaxa bilen samt att bevara exteriören.
4

Byt ut alla fordon vätskor såsom kylmedel, olja, transmissionsolja och bromsvätska eftersom ny vätska tar längre tid att bryta ner och hjälper till att skydda bildelar. Töm bensintanken genom att köra bil eller hävert tanken och råga med färsk gas för att förhindra att fukt byggs upp i bränslesystemet.
5

Haka loss batteriet från motorn och förvara den på en trä blockera eller bänk eftersom detta hjälper till att förhindra den från att förlora sin laddning. Anslut den till en batteriladdare en gång i månaden för att testa laddningen och övre laddningen av när den börjar tappa kraft.
6

Täck fordonet med en bil täcka för att ytterligare skydda fordonet från smuts och dammanhopningar.
7

Kontrollera däcktrycket varje vecka och fylla dem med en luftpump när de börjar köra lägre än det rekommenderade trycket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90507.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.