Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Maine Classic Car Shows

Om du besöker Maine, kan du förvänta dig att se karga landskap, vackra stränder och fridfulla byar. Klassisk bil aficionados hittar också att staten har massor att erbjuda dem, från uppvisningar av pre-världskriget fordon på några av de senaste bilarna. Vart du än går i Maine, är du sannolikt inte att vara långt från en veteranbil show plats. Grundare dag, Held Paris

årligen i Paris, Maine, höjer grundare dag Classic Car utställning pengar för Hamlin Library and Museum. Det erbjuder besökarna en gång om året möjlighet att se Bahre Collection, som har både antika och klassiska bilar. Denna samling inkluderar klassiker från amerikanska tillverkare som Cadillac, Duesenberg och Stutz, tillsammans med exempel på utländska tillverkare som Mercedes-Benz, Alfa Romeo och Delahaye. Om du inte är intresserad av bilar, kommer du fortfarande hitta massor att njuta av på grundare dag, inklusive visning av dockor och leksaker, antika vagnar, musik och en hantverksmässan. Under 2010 var den händelse som hölls den 10 juli.
Wheels on the Waterfront, Bangor

Grundades 2007, ger Wheels on the Waterfront klassiska bilar till Bangor Waterfront . Under 2010 mer än 300 bilar ställdes ut, som sträcker sig från 1920 bilar till bilar som drabbade vägen mindre än ett decennium sedan. Showen delar ut priser i många olika kategorier, inklusive import, muskelbilar och "Best of" årtionden, och även en "Folkets val" utmärkelse, vann 2010 med en 1950 Mercury.

Front Street Shuffle, Bath

Front Street Shuffle är en av en serie av händelser som körs under rubriken Dagar Bath Heritage. Shuffle ser ett avsnitt av Front Street i centrala Bath stängt för dagen och gett över till en visning av klassiska bilar, inklusive antika bilar, hot rods och sportbilar. En DJ spelar hits från förr medan butiker och restauranger fortfarande öppna för att skapa en upptagen feststämningen.
Foreign Auto Festival, Owls Head

hålls årligen på Owls Head Transportation Museum, ger Foreign Auto Festival tillsammans mer än 200 pre-1988 bilar från utanför USA. Showen har vanligtvis många stora europeiska namn, däribland Ferrari, Citroen, Rolls Royce, Jaguar och Volkswagen. Museet visar flera av sina äldre bilar, med anor från sekelskiftet och besökare även kan dra nytta av möjligheten att rida i en Ford Model T. vädret tillåter, är den automatiska festivalen tillsammans med en antik flygplan show där flygplan från första världskriget eran ta till skyarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90626.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.