Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur Annonsera Original Covers Auto Seat

Original Auto klädslar skapas från fabrik överskridanden. Omslagen är också från den uppfunna klädsel som klassiska eller äldre bilar kom med när de först köpte år sedan. Beroende på märke och modell av bilen, kan original omslag sälja för $ 600 och uppåt. Ett första steg för att sälja och tjäna pengar från dina klädslar är att få uttrycka ute om din produkt. Instruktioner
medieanvändning print och Internet
1

Kontakta en fabrik som gör covers auto sits. Sök dina lokala vita sidor och Internet för original fabriker auto interiör. Kontrollera om fabriken har en katalog den lista sina produkter och distribuera till nuvarande och potentiella kunder. Till exempel skapar Original Auto Interiors (se Resurser) en katalog som belyser olika produkterbjudanden inklusive produktbeskrivning, typ, pris och size.Ask fabriken ägare om du kan annonsera din ursprungliga auto säte täcker i sin katalog för en minimal avgift, om $ 50 per sittunderlag. Vissa ägare kan tillåta dig att inkludera dina omslag i sin katalog gratis.
2

Lägg ut en annons i lokala eller nationella bil tidningar som "Motor Trend," "Automobile Magazine," "Auto Week "och" Car and Driver "(se Resurser). Tänk på att ju mindre tidningens abonnenter, typiskt, kommer den lägre kostnaden vara för dig att marknadsföra dina ursprungliga bilsäten i publikationen. Överväga att ta ut en annons i din lokaltidning och på nätet bil eZines (se Resurser).
3

Skapa ett konto på Craigslist (se Resurser). Klicka landet och staden där du vill annonsera din ursprungliga bilsäten på Craigslist. Lägg upp din annons under kategorin "till salu." Inkludera beskrivning, storlek, pris, bilmärke och modell och sittunderlag färg med din annons. Ladda upp en bild på din bilbarnstol så tittarna kan se vad de köper.
4

Bygg en hemsida. Använd en gratis hemsida mall från ett webbhotell som Bravehost, Gratis mallar hemsida eller Intuit. Skapa ett online-profil för att få tillgång till företagets verktyg, inklusive bilder, kalendrar och besökare verktyg spårning. Lägg till en länk till din e-postadress på varje sida på din webbplats. Ge bilder, beskrivningar, storlek, färg, bilmärke och modell och pris med varje original bilbarnstol du vill annonsera. Inkludera ditt namn, postadress och telefonnummer på varje sida på din webbplats så att intresserade personer kan enkelt kontakta dig.
5

Ta ut en plats radio annons. Sök radio kataloger som Shout Skådespelare, Radio Locator och Radio Tower för radiostationer som tillgodoser fordonsindustrin. Köp en 30-sekunders inslag på stationen. Inkludera din webbplats länk, e-post och telefonnummer i annonsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90331.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.