Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

East Texas Classic Car Show

East Texas, som omfattar större städer som Houston och Fort Worth, är hem för många klassiska bil visar. Även om det finns mindre lokala bil visar hela området, några större, mer professionella shower inträffar varje år och drar tusentals klassiska bilägare. Bayshore Fine Rides Visa
Vinnare på denna show kan vinna objekt som lyxiga grillar.

veteranbil show är värd Bayshore Fine Rides, en av de största ideella bil klubbar i östra Texas. Det är också en av de äldre bil visar för området, gå på sitt 23: e år. Hölls i början av april, är priser som lyxiga grillar ges till de tre vinnarna bil show. Registrering prisinformation inte tillkännages förrän närmare för att visa tiden. Bayshore Fine Rides Visa

Bicentennial Park |

Baytown, TX 77522

bayshorefinerides.net



Temple Cruisin Klassiker Car Show
Temple bil show erbjuder fler bilklasser än en vanlig bil show.

Temple Cruisin Klassiker Car Show bjuder klassiska bilägare att registrera dig för att vinna i en av 35 olika bilklasser, vilket gör detta en mer avancerad konkurrens. Med levande musik och mat leverantörer, kan även icke-bil entusiaster njuta av denna bil show som hölls i slutet av oktober. Som av 2010, är ​​bilregistrering $ 15 före showen och $ 20 på dagen för showen.

Temple Cruisin Klassiker Car Show

Santa Fe Depot Grounds

315 W. Ave. B

Temple, TX 76501

254-298-5379

Ci.temple.tx.us Addera ditt årliga Halloween Classic Car Show
Halloween anda lever väl på detta oktober bilutställning.

Med intäkter gynnar flera lokala Houston välgörenhetsorganisationer, den här bilen visar domare 30 klasser av fordon. Detta Halloween Classic rymmer också en tävling för dekorerade bilar, med ett pris för "Skalman transportsättet." För barn, finns det en costumecontest och andra Halloween-tema konst och hantverk. Som av 2010, är ​​pre-registrering för bilar $ 25 och $ 30 på dagen i showen, som öppnar i slutet av oktober.

National Museum of Funeral History

415 Barren Springs Drive

Houston, TX 77090

281-804-0355

Houstonmopars.org
Classics i Park Car Show
med 26 tunnland, det finns massor att göra på denna bil show.

Klassikerna i parken Car Show i Quitman sträcker sig över 26 hektar, med 30 kategorier för bilen att döma. Deltagare kan njuta av levande underhållning, stannar vid en av de många livsmedel leverantörer, och besöka en av stadens museer som är öppna på bilen visar dag, som hölls i slutet av augusti. Som av 2010, är ​​den vård anmälningsavgiften $ 20 och $ 25 på dagen för showen.

Classics i Park Car Show

Gov Hogg City Park

518 South Main Street

Quitman, Rose TX 75783

903-763-4437
Årlig Yellow Classic Car Show

Alla typer av Fords finns till försäljning på detta hotell i Fort Worth show.

Hölls i början av augusti, firar denna klassiska bilutställning historia Ford. Som av 2010, kan Ford ägare köper show fläckar för $ 30 i förskott eller $ 40 inuti en månad av showen. Denna bil visar nyligen firade sitt 21 år och är fortfarande en av de mer allvarliga East Texas veteranbil visar.

Årlig Yellow Rose Classic Car Show

3400 Burnett Tandy Drive

Fort Worth, TX 76107

817-595-6900

Yellowrosecarshow.com
Lone Star Corvette Classic
Denna show är för Corvetter bara .

Corvette-specifika bilutställning sker i slutet av maj på Texas Motor Speedway. Som av 2010, kommer det på sin 22 år med alla intäkter går till lokala välgörenhetsorganisationer. Tidigare utställningar visas uppemot 600 klassiska Corvetter. Bland höjdpunkterna finns massor av Corvette varor till försäljning och deltagarna har möjlighet att köra på Texas Motor Speedway spår. Registrering prisinformation inte tillkännages förrän närmare för att visa tiden.

Lone Star Corvette Classic

Texas Motor Speedway

3545 Lone Star Circle

Fort Worth, TX 76177

Lonestarcorvette.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90470.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.