Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man identifierar Classic Car Emblem

1908 väckte Henry Ford Tin Lizzie till det amerikanska folket. Från den dagen började klassiska bilar att köra ett intresse för speed-älskare över hela världen. De tydligt byggda kroppar, strömlinjeformad instrumentpanel och hårda lädersäten var snart en samlare objekt till entusiaster. Med den klassiska designen av själva bilarna kom emblemet som skiljer den från andra modeller. Saker du behöver
Guide till veteranbil emblem (se referenser)
Visa fler instruktioner
1

Review den övergripande utformningen av emblemet. Le Baron, till exempel, har utformats med en uppochnervänd spade omfattar en fyra färgad flagga inom. En krona satt på toppen av den uppochnedvända spade, och orden, ", Le Baron, karosserier" skrevs på sidan. Cadillac emblem skriven i en cirkel som anger, "Cadillac Motor Car Co" och hade ett stort "V" som trängde genom centrum av cirkeln.
2

Leta efter speciella egenskaper . Den årgång Lincoln producerades med en tydlig flagga /skyddar design. Denna design vilade under en metalic personen som höll skölden /flagga. Skölden /flagga var uppdelad i fyra delar, två vita och två blå i ett kors mönster. De vita avsnitten har små guld prickar inom dem och de blå delarna verkar vara marmorerad med svarta ränder. Mercury emblem gjordes som en halvmåne form, ligger platt på fender med ordet "Mercury" skrivet i svart. Den halv-moon lappar var rött med huvudet av Heracles i centrum av fyra stjärnor. Addera 3

Bestäm märke av ett emblem med minimal skrift. Den Kaiser logotyp har ett stort K med en buffel som står under den. Den Studebaker bil emblem är en cirkel delas i hälften av en vanställd S.
4

Sök emblemet för namnet. Många klassiska bilar är märkta med deras namn, såsom Cadillac, Ford, Plymouth, Morgan och Bugatti. Detta är ett effektivt sätt att hitta det märke på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90375.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.