Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Specs på en 1979 Volkswagen Cabriolet

Den Volkswagon cabriolet är en av många bilar i den långa raden av Volkswagon fordon . Den Volkswagon Beetle , finns i både en hardtop och avtagbar sufflett version , utformades först av Dr Ferdinand Porsche . 1979 Volkswagen cabriolet har blivit en klassiker bland bilentusiaster . 1979 var det sista året av produktionen för Volkswagon Beetle cabriolet . Engine

1979 Volkswagon cabriolet kom standard med en fyrcylindrig , 1.6 - liters motor som kan producera 48 hästkrafter vid 4.200 rpm . Förskjutningen av motorn var 96,7 cubic inches , medan kompressionsförhållandet var 7,3:1 . Motorn var i den bakre delen av fordonet .
Transmission

1979 VW cabriolet erbjuds två olika typer av växellådor som standard funktioner för konsumenten . Den första var en fyra -växlad automatlåda och den andra var en manuell växellåda .
Vikt och pris

beräknade utropspris för 1979 VW cabriolet , innan några funktioner har lagts till , var $ 5700 . Den totala vikten av fordonet var £ 2100 . Varje konvertibel hade en avtagbar sufflett tak samt två dörrar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90832.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.