Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Model T Ford Vindruta Installation

Model T Ford började tillverkas 1908. Det var världens första massproducerade bil, och under de kommande 18 åren mer än 15 miljoner gjordes. Den modell T är en enkel bil jämfört med de bilar som kommer från den moderna produktionslinjen och dess vindrutan design reflekterar denna enkelhet. Den hålls på plats av en serie skruvar och klämmor, och reproduktioner av den ursprungliga designen är tillgängliga från specialiserade leverantörer för Model T ägaren att installera själv. Saker du behöver
Skruvmejsel
Model T Ford vindrutan kit
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna som håller vindrutan gångjärnen på blocken på den övre delen av vindrutan. Separera den toppen av ramen från botten genom att hålla toppen av det säkert och dra. Ta bort klämman som håller glaset på plats och skjut glaset ur ramen. Ställ in ramen och glaset åt sidan.
2

Ta bort skruvarna som håller vindrutan gångjärnen på blocken på nedre delen av vindrutan och lyft bort den här delen av ramen. Skruva av packning mellan de två sektionerna av vindrutan och ta bort klämman som håller glaset i bottensektionen. Ta bort glaset och avsätta både glaset och ramen.
3

Sätt ersättare glas i nedre delen av ramen och fäst med klämman. Skruv gångjärnen av ramen tillbaka till blocken på den nedre delen av ramen.
4

Byt packning mellan de två sektionerna av vindrutan och placera den övre delen av ramen i läge. Skruva fast gångjärnen på den övre delen av ramen i blocken. Sätt glaset i den övre delen av ramen och fäst med klämman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91068.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.