Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att hitta delar att återställa äldre bilar

Populärast av äldre bilar är skyhöga . Internet auktionssajter och tv- auktioner fordon sprider hobby till massorna . Mer och mer bil anpassning och företag restaurering öppnar sina dörrar för näringslivet . Att hitta en äldre bil att återställa är mycket lättare i dag än tidigare . Lyckligtvis finns det hundratals underleverantörer - som anges i telefonkataloger och på nätet - som är ivriga att hjälpa till med ditt renoveringsprojekt . Saker du behöver
Telefonbok
Visa fler instruktioner
1

avgöra vilka delar du behöver . Sedan bestämma vilken av dem du kan bygga om och som du kommer att behöva ersätta . Ombyggnad delar , när det är möjligt , är mer kostnadseffektivt än att köpa ersättare .
2

Titta i telefonkatalogen för bildelar leverantörer . Både nya och begagnade delar leverantörer annonsera i gula sidorna . Kategorier som de är noterade kör allt från haverera gården till delar butik .
3

Kolla Internet auktionssajter . Många sällsynta och svåra att hitta delar finns på online-auktioner . Bara logga in och bjuda . Dessa områden är också bra ställen för att byta delar och att bestämma värdet på en viss del , eftersom det vinnande budet återspeglar priset allmänheten är villig att betala .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90374.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.