Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Åtgärder för att återställa en gammal bil

Återställa en gammal bil ger ägaren med en nivå av stolthet och en uppskattad fordon att konkurrera värdet för en jämförbar ny bil. Den ålder och tillstånd hos en bil kommer att bestämma nivån på återställande nödvändigt. Oavsett, det finns grundläggande steg för att återställa en gammal bil som du bör vara medveten om innan du påbörjar ett sådant projekt. Demontera bil
Bilar Till

som är mycket gamla eller i dåligt skick kräver demontering av hela fordonet för enkel åtkomst till alla delar för restaurering, ombyggnad eller utbyte.
Engine Rebuild
p Om bilen har kollektorpotential, återskapa den ursprungliga motorn: inte beställa en ny. Samlare placera ett högt värde på Numbers Vehicle Identification av både motorn och kroppen för att matcha.
Drivlina Rebuild

Liksom motorn, är drivlinan ständigt enligt användning när fordonet är i drift. Drivlinan innefattar transmissionen, växlarna som driver drivaxeln och differentialen, dvs den bakre änden. Alla komponenter måste byggas om och ordentligt infettade.
Ram Restaurering

Ramen av bilen är den centrala enhet som håller motorn, drivlina, fjädring och kropp tillsammans . Ligger under bilen, är ramen utsätts för fukt och vägsalt som bidrar till metall-äta rost. All rost bör tas bort. Alla delar av metall som har ätit igenom av rost bör repareras. Ramen ska vara rak, inte visar några varptrådar eller böjningar som ofta förekommer i kollisioner.
Fjädring Inspektion

Suspensionen är ofta förbises. Denna kritiska uppsättning delar stöder bilen på ramen och ger åkkomfort. Inspektera suspensionen för slitage och rost och återuppbygga när det behövs.
Elektriska komponenter Rebuild

startmotor, generator eller alternator och batteri utgör de primära komponenterna i bilens elektriska systemet. Alltid ReWire ett fordon som är mycket gamla eller har haft vattenskador.
Body Restoration

bilens kaross normalt har den mest synliga slitage och bör återställas ordentligt innan målning. För bilar med alla metalldelar organ, alltid välja att reparera trasiga eller rost-ätit metall genom svetsning nya fläckar av metall i den ursprungliga kroppen. Använd inte en glasfiber spackel när du återställer en gammal bil till perfektion. Addera Chrome Restoration

tiden och omfattande miles väg, krom delar utvecklar matt eller urkärnade finish och bli föremål för rost. Alla delar ska återställas genom en butik som specialiserat sig på Chrome restaurering.
Dashboard Restaurering

Äldre fordon kommer att ha metall instrumentpaneler som kan kräva reparationer liknande reparera bilens kaross . Glas i rattarna behöver bytas om spruckna eller grumlig. ReWire meter för att säkerställa att de fungerar funktion över tiden.
Metallkomponenter återuppbyggnad

Alla metalldelar måste repareras, byggas om eller återställs innan återmontering.

Klädsel ersätter

Interiören i någon bil visar bära över tiden. Stoppning i säten, headliner och innerväggar behöver ersätta med nytt tyg. Addera Glas Restaurering

Beroende på ålder och slitage, kommer glaset har repor, chips , sprickor eller missfärgningar. Windows och vindrutan bör bytas om det finns betydande skada. Små märken och repor kan lagas för att återställa den ursprungliga glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90373.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.