Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Så här kontrollerar Chevrolet 1957 VIN-nummer

1957 års Chevrolet personbil fanns i tre separata trim modeller. De utföranden definierades som 150, mellanregistret 210, och den exklusiva Bel Air. Chevrolet fram ett begränsat antal stationsvagnar kallas "Nomad", som ingår i Bel Air trim. Den '57 Chevy är en populär restaurering bil för många entusiaster idag. Du kan härleda begränsad information från 11-tecken fordonets chassinummer (VIN). Instruktioner
1

Lokalisera chassinumret på förarsidans dörr sylt.
2

Undersök första tecknet i VIN. Detta är den motortyp. Bokstaven V används för en V8-motor. Sexcylindrig motor konfigurationer har inte noterat.
3

Tolka det andra tecknet. Detta är fordonsmodell. Bokstaven A är en 150 modell B för en 210, C för en Bel Air och D för en leverans sedan.
4

Avkoda tredje och fjärde tecken i VIN. Detta är tillverkningen år. Siffrorna 57 används för en 1957 fordon.
5

Tolka det femte tecknet. Detta indikerar slutmonteringsfabriken. Bokstaven A är för Atlanta, Georgia, B för Baltimore, Maryland, F för Flint, Michigan, J för Janesville, Wisconsin, K för Kansas City, Missouri, L för Los Angeles, Kalifornien, N för Norwood, Ohio, O för Oakland , California, S för Saint Louis, Missouri,. och T för Tarrytown, New York
6

Decode den sjätte genom 11th tecken. Detta är produktionen sekvensen av fordonet. Siffrorna började vid 100001 år 1957. Detta är också serienumret på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90979.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.