Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att bedöma värdet av en klassisk bil

Bilar är ofta annonseras för mycket mer än de är värda. En rostig ut MGB med en blåst topplockspackning kan ha en mycket känslomässig vädjan till vissa, men det har också ett verkligt värde som du kan avgöra enkelt. Saker du behöver
Car Value Guide
Visa fler instruktioner
1

Köp ett värde guide. Dessa låg i tydliga ordalag vad olika bilar i olika förhållanden är värda. Två liknande modeller kan ha mycket olika värden.
2

Tänk tillståndet. Bilar är i allmänhet på en skala från 1 till 5, där 1 är bäst. En förutsättning 1 bil är den perfekta showen bilen, men de flesta bilar på utställningar är tillstånd 2 eller tillstånd 3. De ser att tvättas och vaxas på helgerna är tillstånd 3 eller tillstånd 4. Ett villkor 5 får inte vara körbar.
3

Tänk originalitet. Anpassad färg eller inredning, ej original hjul, och modifierade motorer kan öka komforten och körbarhet på en äldre bil, men de kommer att minska värdet.
4

Estimate sällsynthet. Dodge gjort massor av laddare mellan 1966 och 1974, men de bara gjort ett par hundra med en Hemi motor. Den Hemi Laddare är värda mycket mer än de andra laddare.
5

Tänk på färg och alternativ. En röd Ferrari kommer alltid att vara värt mer än en brun en. Original utrustning såsom servostyrning eller AC kommer att tillföra värde till en muskel bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90303.html

Previous: No
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.