Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man installerar en hydraulslang

Användningen av hydrauliska system i mycket av dagens utrustning kan innebära att någon gång du kommer att ha att göra med en trasig hydraulslang. Det är oftast mycket lättare att ta bort slangen från utrustningen och ersätta det på plats än att lasta och transportera en maskin med en läckande hydraulslang. Förebyggande underhåll är det bästa alternativet, så tillståndsövervakning av slangarna är alltid en bra idé. Ändra några slangar som är slitna eller sliten i stålet fläta innan du tar maskinen till jobbet kan rädda dig från ett stort problem. Saker du behöver
Open end skiftnycklar
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

lindra all hydraultrycket i systemet innan du börjar byta en slang. Gör detta genom att flytta styrspakarna genom hela sitt utbud med motorn avstängd. På många maskiner måste du ha startnyckeln på eller flytta låset ut spaken till upplåst läge så att alla påtryckningar att släppas.
2

Placera ett uppsamlingskärl under montering kommer du att lossa först. Kontrollera ändarna av slangarna för att se om endast en ände har en vridbar montering och om den gör det bör vara där du börjar. Om båda ändarna har svängbara beslag börjar på den lägsta änden av slangen. Addera 3

Lägg ut en öppen nyckel på vardera sidan av kopplingen. Håll en skiftnyckel, vrid den andra nyckeln moturs för att lossa kopplingen. Den nyckel för att vrida den ena på vridbar montering, eller om ingen vridning, slangänden.
4

Kontrollera förekomsten av en o-ring på kopplingen. Om det finns en ersätta den med en ny o-ring innan du installerar slangen. Se till att din utbytesslang har samma typ av slutet och har samma, eller högre, tryckklass som den ursprungliga slangen.
5

Var säker montering är ren, både inne och ute, och börja trådarna tillsammans. När du är säker på att beslaget pågår rakt du kan dra åt kopplingen ordentligt. Alltid börja med slutet som inte har en vridbar montering på slangar som bara har en.
6

Kontrollera nivån på hydrauloljan i tanken, och när den anser att systemet är fyllt till rätt nivå, starta motorn och kontrollera tätheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98381.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.