Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Camaro Vs. Integra

Chevrolet Camaro och Acura Integra är lika i att de är både sport-orienterade bilar. Men medan Camaro är fortfarande i produktion, slutade Acura tillverkning Integras efter 2001 års modell. Trims

Camaro är en coupe som har LS, LT och SS trim. Integra i dess sista år var också en coupe som kom i LS, GS, GS-R eller typ R trim, även om det fanns en sedan alternativ i tidigare inkarnationer.
Motorer och växellådor

Camaro kommer med en vanlig 6-växlad (manuell eller automatisk) och ett val mellan V6-och V8-motorer. Integras har 4-cylindriga motorer med standard 5-växlad manuell växellåda, även om det fanns en möjlighet att ha en 4-växlad bil överföring.
Säkerhetsfunktioner
< p> Ström dörrlås, fordon stöldskydd och ABS bromsar är några av de funktioner Camaro aktier med 2001 Integra. Den Camaro, men dessutom har keyless inresa, och fler krockkuddar. Addera inredningsdetaljer

Camaro och Integra har de flesta av samma inredningsdetaljer. Däremot har Camaro en standard handsfree eller röststyrda telefon (det var inte ett alternativ i Integra), medan Integra har en vanlig taklucka (det är ett alternativ i Camaro).

Exteriör Funktioner

Camaro kommer med 18 -, 19 - eller 20-tums hjul --- alla legeringar. Integra har en standard 15-tums hjul, med de högre prisklasserna trim få legeringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79770.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.