Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

3000GT VR4 Specifikationer

Känd som GTO i Japan, erbjuder Mitsubishi 3000GT fordonsindustrin finsmakare den sällsynta möjligheten att köra en all-wheel drive sportbil med sin VR4 alternativet. Gjord 1991-1999, kom Mitsubishi 3000GT i en bakhjulsdriven hand, bara för att toppas av all-wheel drive, twin-turbo version, den VR4. Den VR4 modellen, men lite dyrare än den grundläggande 3000GT, ger fordonsindustrin entusiaster en billigare konkurrent för sådana bilar som Toyota Supra, Nissan 300 ZX, Mazda RX-7 och Skyline GT-R. Utseende

Mitsubishi 3000GT VR4 kom med främre och bakre spoilers motoriserade och styrs av datorn för att öka den nedåtriktade kraften på fordonet vid högre hastigheter. Den VR4 kom också med projektor dimljus på utsidan. För insidan av bilen, gick Mitsubishi med lädersäten och ratt, dörrpaneler och shifter. Allt detta toppades av makt fönster och lås samt en inbyggd säkerhetssystem. För visionen hade VR4 elavfrostning för bakrutan och sidospeglar förutom värmen tina vindrutan. Bilen hade också en automatisk nedtoning översyn spegel och ljus interiör. För ännu större komfort, kom VR4 med automatisk klimatkontroll och tvåstegs farthållare. Alla VR4 s kom lager med en Infinity stereo med AM-FM, 6-CD-växlare, kassett och styrspakarna hjul.
Grundläggande specifikationer

vikt på 3,781 pounds , den VR4 går noll till 60 på 5,4-sekunder och noll till hundra på 13,6-sekunder med kvarts mile tider av 13.7-sekunder. Bilen är 179,7-inches lång, 72,4-inches bred och 49,3-inches tall. Den VR4 har en 19,8-liters bränsletank. Bränsleekonomi är anständigt på 18 miles per gallon i staden och 24 miles till gallon på motorvägen. Även hastighetsmätaren inte slut förrän 180 mph, är bilen elektroniskt begränsad, eller regleras, vid 155 mph.


Motor och specifikationer Drivlina Mitsubishi 3000GT VR4 s kom med en 181-kubiktum, sexcylindrig motor. Den 3,0 liters V-6 motor optimerades med dubbla turboaggregat som tillsammans skapade en motor som drev 320 hästkrafter och 315 fot pounds av vridmoment. Denna kraftfulla motor röda linjer vid 7.000 rpm. Den VR4 kom lager med fyrhjulsdrift och antispinn som styrs elektroniskt. Allt detta styrs av föraren med en 6-växlad manuell växellåda.


Fjädring och specifikationer Broms fyrhjulsdrift kom 4-wheel skivbromsar och en all-wheel låsningsfria bromssystemet. Den främre hjulupphängningen åberopade MacPherson fjäderben medan den bakre förlitat sig på en dubbel önskan-bone-system, både med spiralfjädrar och en krängningshämmare att slutföra fjädringssystem. Den VR4 kom med trestegs gas chocker som kan styras från fordonets instrumentpanel möjliggör "touring" och "Sport"-lägen.
Säkerhetsuppgifter

Komplett med deformationszoner fram och bak på kroppen, kommer VR4 också standard med sidoskydd och dubbla krockkuddar. Andra säkerhetsfunktioner VR4 ingår är trepunkts säkerhetsbälten och all-wheel bromsar låsningsfria.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80028.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.