Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

The Best Auto Incitament

De bästa köparen incitament kan skilja sig åt beroende på vilka egenskaper du letar efter i en bil. Som en allmän regel, enligt US News, är de fler incitament en bil erbjuder indikerar hur snabbt en tillverkare och /eller återförsäljare måste sälja bilen. Till exempel, ekonomiska förmåner och incitament finns beprövade sätt att utlösa en köparens intresse. Alternativt säljer mer en bil utan perks, desto mindre sannolikt en återförsäljare eller biltillverkare vara att erbjuda ytterligare incitament. April Incentives

Ekonomiska incitament är ett klokt sätt att lura bil köpare, enligt US News. Erbjuder en låg eller noll procent April finansiering ger potentiella köpare möjlighet att göra betalningar på en bil utan bördan av bland annat en hög ränta. Förbättra denna incitament genom att utvidga lågt till ingen april räntan under en viss period av flera månader eller år ger ett ännu större löfte om mer tid för köparen att betala på en bil utan införande av intresse.

Anslagsinstruktioner Incitament

Auto rabatter är andra incitament som är viktiga för köparna, enligt Automobile Tidningar. Rabatter är cash-back möjligheter för bilköpare. Dessa incitament kan variera beroende på kostnaden för bilen, hur mycket en köpare erbjuder i en handpenning och /eller om rabatten är ett fast belopp. Nästan alla större biltillverkare erbjuder någon form av rabatt på de flesta modeller, och genomsnittlig rabatt erbjudanden på nya bilar är runt $ 3.500 per bil.
Skatteincitament

Skatteincitament är mycket attraktiva för nya bilar köpare också. Enligt Fuel Economy, är den federala regeringen aggressiva i att erbjuda många skattelättnader för människor som köper bränslesnåla bilar. Dessa incitament att minska utsläppen av växthusgaser genom att uppmuntra köparna att köpa bilar med ren och /eller förnybart bränsle. Specifikt skattelättnader erbjuds på nästan alla nya bilar som är beroende av el eller hybrid och alternativa bränslen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80110.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.