Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Forskning Gas Mätarställning för ett specifikt fordon

stigande gaspriserna minskar direkt den disponibla inkomsten tillgänglig för hushållen, behooving någon planerar att köpa en bil för att forska i gas körsträcka. Oförutsägbara fluktuationer på oljemarknaden känns mindre ägare av fordon som får exceptionella gas körsträcka. Instruktioner
1

logga in på den amerikanska regeringens bränsleekonomi hemsida. Här kan du välja mellan flera bilar, se dem sida vid sida med det gamla och nya sättet att beräkna MPG betyg. Det kommer också att beräkna den ungefärliga kostnaden för att köra 25 miles, fylla upp, antal miles till en tank och den årliga bränslekostnaden.
2

Klicka på "jämför sida vid sida." Välj år, märke och modell av bilen du forskar. Att jämföra ett andra fordon till den första, klicka på "jämför sida vid sida" bredvid bilden av det första fordonet. Rulla ner på sidan. Du kommer att se information om de två bilarna, hur mycket de kommer att kosta att köra, samt roliga fakta såsom ditt koldioxidavtryck, EPA luftföroreningar poäng och förklaringar till hur de olika numren härleddes.

3

Rulla ner på sidan tills du når poängen luftföroreningar. Alldeles nedanför som är en länk där det står "skräddarsy." Klicka på den här länken om du vill ändra standardinställningarna variabler, som inkluderar faktorer såsom procent du spenderar på staden kontra landsvägskörning eller kostnaden för gas i ditt område. Du kan också ändra det årliga antalet miles du reser och kostnaden för andra bränslen som naturgas och elektricitet. När du har ändrat värdena för att passa dig själv, klicka på "personifiera" knappen och du kommer att tas tillbaka till föregående skärm, med de nya värdena inkopplad och de nya beräkningarna på skärmen.
4 < p> Klicka på "Avancerad sökning" om du inte är säker på vad du vill köpa. I detta scenario, kan du välja att jämföra bilar av fordonsklass, antal cylindrar, transmission, miles per gallon, bränsletyp, eller drive - manuella eller automatiska. Du kan också klicka på året. När du får din lista över bilar, kan du kolla upp till fyra boxar, bredvid bilarna, och jämföra deras bränsle relaterade funktioner sida vid sida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79821.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.