Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Mest pålitliga småbilar

Med ökande oro de ständigt stigande kostnaderna för gas och den ständigt närvarande reparations-och underhållskostnader förknippade med att äga en bil, är det ingen överraskning att konsumenterna letar efter mindre, mer tillförlitliga bilar i ökande antal . Lyckligtvis många företag finns som är specialiserade på rating bilar, bilföretag och enskilda modeller på saker som pålitlighet, samt andra faktorer. Dessa företag producerar alla årliga listor och medan de skiljer sig på många sätt, vissa bilar visas på lista efter lista. Dessa är de bilar att leta efter. Hyundai Accent

Hyundai främsta inträde i subcompact genre av bilar får otroligt höga betyg i tillförlitlighet, även om det inte riktigt får de höga betyg i många andra områden, och varumärket som helhet inte Placering på JD Power and Associates tio mest pålitliga varumärken listan. Men bara för att märket som helhet inte rang, det betyder inte att just denna bil bör uteslutas, eftersom det verkar på många "mest pålitliga" listor, bland annat av Consumer Reports.

Toyota Prius

introduceras initialt som en de första rimliga hybridbilar i världen, denna kompakta bilen erbjudande från Toyota Motor Company ladorna uppmärksamhet som bara ett av många av detta märke är mycket pålitliga fordon. Trots den senaste tidens oro över en serie av återkallelser på bilen, fortsätter det att vara en av branschens mest pålitliga veteraner från en av världens mest ständigt pålitliga varumärken. Ovanpå högt betyg för pålitlighet, är bilen också känd för sin fenomenala gas körsträcka.
Mazda Miata

Miata fortfarande riktmärket för sportiga roadsters och har alltid varit en solid val för den som söker enkel livability, Zippy roligt och top-notch tillförlitlighet allt i samma bil. Även bilen har verkligen genomgått många förändringar under åren, blir större och lyxigare, är det fortfarande trogen sina trogna sportbil rötter. Addera Lexus IS 300/350
< p> Lexus som varumärke får högsta utmärkelser för tillförlitligheten i JD Power and Associates testar tillförlitlighet, och som en del av Toyota Motor Company, tillhör en lång tradition av hög standard och resultat för pålitliga prestanda - trots företagets senaste väl omskrivna problem. Denna speciella lilla lyx prestanda bil är en populär nybörjar sedanmodell med dem som letar efter en stabil, pålitlig och bekväm bil utan att vilja ge upp på det roliga en spunky motor och prestanda-derived suspension kan ge.

Toyota Yaris

annat erbjudande från Toyota, är denna mini-bil en enormt populär första gången ny bil för många människor. Dess billig kostnad, låga underhållskostnader och stora gas körsträcka, tillsammans med dess växande rykte för pålitlighet, gör det till en perfekt passform för många människor. Eftersom det är en del av den historiskt kända Toyota bil linje, är det ingen överraskning att Yaris får bekräftelse för att vara pålitlig, men dess plats i spetsen för märkets tillförlitlighet betyg är en chock för många människor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79846.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.