Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

De bästa minibussar och stadsjeepar med MPG

I en tid av höga bränslepriser och ökat fokus på att skydda miljön, är den gas körsträcka erbjuds av nya fordon en viktig faktor för många bilköpare. Poster som påverkar ett fordons bränsleeffektivitet både om det är en hybridbil, använder en manuell eller automatisk växellåda, och är två-eller fyrhjulsdrift. Om du är i marknaden för en sport utility vehicle (SUV) eller minibuss, här är en titt på dessa 2010 modeller som erbjuder några av de bästa miles per gallon (mpg). Hybrid Ledare

Hybrid fordon använder el samt bränsle, vilket minskar gasförbrukningen, de är gas körsträcka ledare bland 2010 fordon. Enligt US Department of Energy, Ford Escape Hybrid och Mercury Mariner Hybrid vardera få 34 miles per gallon i staden och 31 på motorvägen i sina två-hjulsdrivna versionerna.

Alla dessa små stadsjeepar har en fyrcylindrig motor och erbjuder plats för fem. Ford listar utropspris på en ny Escape Hybrid som $ 29.860. Kvicksilver startar prissättning för Mariner Hybrid på $ 30,105.
Lyx Option

Lexus RX 450h tvåa bland stadsjeepar på regeringens lista för bästa gas körsträcka. Dess front-wheel-drive version får 32 mpg i staden och 28 på motorvägen, tätt följd av den all-wheel-drive-modellen på 30 stad och 28 motorväg. Lexus grundpris för front-wheel-drive-modellen är $ 42.685. Denna lyxiga fordon erbjuder plats för fem.
Icke-hybrid stadsjeepar

Om hybrid prislappen är för brant för dig, överväga vissa traditionella fordon som erbjuder bra bränsle körsträcka till en lägre kostnad. Den 2010 Jeep Patriot och Jeep Compass erbjuder 23 mpg stad och 29 motorväg i deras två-hjulsdrivna versionerna med manuell växellåda. Den automatiska växellådan och fyra-hjulsdrivna modeller av dessa fordon ger mycket liknande resultat. Jeep anteckningar Compass prissättning börjar på $ 19.350 och listar $ 18.425 som ett grundpris för Patriot. Varje fordon innehar fem passagerare.

Chevrolet Equinox är en medelstora SUV som erbjuder 22 mpg city och 32 mpg highway i sin front-wheel-drive-modellen. Denna version har en fyrcylindrig, 2.4-liters motor med en automatlåda och plats för fem passagerare. The Equinox startar på $ 22,615.
Minibuss ledare

minibussar inte erbjuder samma alternativ bränsleeffektivitet stadsjeepar, men det finns en modell som erbjuder mer än 20 miles per gallon. Mazda 5 leder Department of Energy: s minibuss ranking med en manuell växellåda modell nå 22 mpg stad och 28 på motorvägen. Välja automatisk växellåda sjunker miles per gallon med en i varje kategori. Mazda säger prissättning för denna front-wheel-drive-modellen börjar på $ 18,745 med tre rader av passagerare med plats totalt sex.
P Det finns flera minibussar erbjuder 17 mpg stad och 23 till den 25 mpg på landsväg. Dessa är alla sexcylindriga minibussar med automatisk växellåda: Chrysler Town and Country, Dodge Grand Caravan, Honda Odyssey, Kia Sedona och Volkswagen Routan. Den Sedona erbjuder de lägsta start tillverkarens pris i denna grupp på $ 22.195, följt av Grand Caravan SE på $ 23,995. Var och en av minibussar i detta bränsle körsträcka gruppen erbjuder sju passagerare i sin basmodell, uppgradera till en högre trim nivå kan ge dig en extra plats, beroende på tillverkare
<. br> .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79848.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.