Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du jämför en Honda Jazz med en Toyota Verso

När man jämför olika märken av bilar, kommer personliga val i spelet, tillsammans med den kalla hårda logik i tillverkarens specifikationer. Toyota Verso och Honda Jazz är både kompakta bilar, konstruerade för familjen marknaden, med rimliga små motorer och god bränsleekonomi. Jämförelse av de två är bäst görs genom att titta på tillverkarens specifikationer och genom visning och testkörning bilarna personligen. Instruktioner
1

Skaffa specifikationerna för varje bil. Att besöka tillverkarens webbplats eller gå till en återförsäljare och få en broschyr om bilen. Viktiga specifikationer är motorns storlek, makt, säkerhetsfunktioner och dimensioner i bilen.
2

Analysera likheter av både bilar och fokusera på skillnaderna. Till exempel, både Verso och Jazz är kompakta bilar, har fyra dörrar, låsningsfria bromsar, och förare och passagerare krockkuddar.
3

Välj vilket motoralternativ du vill. Om du vill ha en mindre motorer bil på ca 1,3 liter slagvolym, oavsett om försäkring eller för bättre bränsleekonomi, bortse från Verso, som kommer med 1,6 liters eller 1,8 liters motorer. Du kan också välja att titta på de större 1.5 motorer Honda Jazz bilar mot Verso modeller om du letar efter en bil med mer förskjutning.
4

Kontrollera om CO2-utsläppen från bilarna kommer att innebära att du " ll betala mer skatt på bilen år till år. Detta kan vara fallet i vissa länder med avseende på utsläpp.
5

Inspektera bilarna personligen vid ett återförsäljaravtal och se vilken bil är rymligare. Sitt i baksätet samt framstolarna och se om stammen utrymmet är tillräcklig för dina behov. Båda bilarna har baksäten som kan vika ner för att skapa mer lastutrymme.
6

Ta dem båda för en provkörning. Att köra bilen kan du hitta som är mer bekvämt för dig att köra. Det kommer även att låta dig fysiskt bedöma acceleration och styrning kapacitet av både bilar, som endast kommer att vara abstrakta specifikationer när de visas i broschyren.
7

räkna ut vilka av de modeller av Verso eller Jazz du överväger att köpa är mer ekonomiskt på bränsle genom att titta på prestanda delen av tillverkarens webbplats eller broschyr. Till exempel är den 1,3 liter Jazz mer ekonomisk än 1,5 liter Verso. En bättre bränsleekonomi kommer att spara pengar på lång sikt. Du kan utföra denna beräkning på Naturvårdsverkets Fuel Economy hemsida.
8

Jämför de extra funktionerna i båda bilarna. Om du har barn, lås barn och fästpunkter för säkerhets säten kommer till nytta. Toyota Verso har också sju platser för att passa fler passagerare än femsitsig Honda Jazz.
9

Jämför styling av både bilar. Du kommer att titta på bilen varje dag och estetik är viktigt för de flesta människor.
10

reda priserna på både bilar och bedöma om de enskilda funktionerna i de dyrare bilen är värt de extra pengarna. Utför prisjämförelser genom att kolla på nätet bilförsäljning webbplatser såsom Autotrader eller genom att titta på återförsäljaravtal priser. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80142.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.