Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur du jämför bränsleförbrukning i Små bilar

De dagar bensin under $ 2 a gallon verkar vara långt borta, så bränsleförbrukningen är viktigare än någonsin när man väljer en ny eller begagnad bil. Att välja en liten bil kan definitivt bidra till att minska din gas kostnader, men bränsleeffektivitet varierar betydligt mellan kompakt och ekonomin bilar. Följ dessa steg för att få jämförelser bränsleförbrukningen från den federala regeringen. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling Webb-surfning programvara
Visa fler instruktioner
Jämföra nya bilar
1

Gå till fueleconomy. gov
2

Klicka på "Avancerad sökning"-länken;. det är på vänster sida av skärmen i "Hitta och jämför bilar" box.Click på "Avancerad sökning"-länken, det är på den vänstra sidan av skärmen i "Hitta och jämför bilar" rutan.
3

Klicka på "marknaden klassen" länken.
4

Kontrollera rutan bredvid "Små bilar," klicka sedan på "Sök"-knappen längst ned på skärmen för att visa en lista över aktuella modeller och de uppskattade miles per gallon de får i staden och landsvägskörning.
5 < p> Välj fyra fordon du är mest intresserad av genom att markera rutorna bredvid sina listor, och klicka på "jämför"-knappen längst upp på listan för att se en detaljerad, sida-vid-sida jämförelse av dessa modeller.

Jämföra äldre bilar
6

Gå till fueleconomy.gov och klicka på "Hitta och jämför bilar" länken längst upp till vänster på skärmen.
7 < p> Välj år av fordon du är intresserad av och klicka sedan på lämpligt göra på nästa skärm.
8

Hitta den modell du vill veta mer om och klicka på dess länk.

9

Hitta rätt version av bilen i sökresultaten (om tillämpligt) och klicka på dess länk för att se detaljer om bilens bränsleeffektivitet. Denna detalj sida visas automatiskt för vissa bilar eftersom de inte har olika motorer eller växellådor inom samma modell.
10

Klicka på "Jämför side-by-side"-länken på höger sida av bilens detaljsida för att söka efter ett annat fordon, följa samma steg som tidigare för att hitta en specifik bil. Du kan använda denna process för att jämföra upp till fyra fordon side-by-side.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79869.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.