Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Bilar som är dåligt för miljön

Bilar är en standard i dagens samhälle, spelar många roller i dag-till-dag liv. Bilar är både en trevlig tillägg till liv och en destruktiv kraft på miljön, utan något slut i sikte. Bilar idag använder mer bränsle än 20 år sedan, på grund av en efterfrågan på större och större fordon, stimulerad av den federala regeringen. Även om det finns några bra alternativ, det finns fortfarande gott om bilar som är dåligt för miljön. Stadsjeepar

stora Sports utlity Vehicle (SUV)-typ av bil var populärare i USA under många år, från och med 2011. Men den större bilen, behövs det mer ström för att flytta den och därmed mer utsläpp och skador på vägarna. Stadsjeepar är tyngre än mindre bilar och kan orsaka mer skada på vägarna. Deras mycket storlek använder mer råvaror inom bygg - metall, glasfiber och färg. Många stadsjeepar har mindre gastankar än vanliga bilar och får mindre gas körsträcka.
Sports Cars
Alla vill man, förutom miljön. p Om vi ​​trodde på bio, vill alla en tvåsitsig sportbil och ingenting är bättre. Men enligt hemsidan Fueleconomy, dessa supersnabba leksaker är extrema bränsleslukarna. De genomsnittliga sportbil genomsnitt 8 miles till gallon i stadstrafik och 15 i motorväg trafik. Många sportbilar är också högt, skapar en bullerstörningar på miljön. Detta kan påverka arbetet, sova och sätta på psykisk stress.
Race Bilar Till Salu Race bilar är förorenande maskiner.

Ett mycket populärt tidsfördriv i USA tittar på biltävlingar, med nästan 75 miljoner människor tittar på varje helg. Men de bilar som används i dessa raser är väldigt dålig för miljön, med den genomsnittliga mpg på en låg 5 och de flesta är inte utrustade med katalysatorer, som håller utsläppen på en säker nivå. Varje gallon gas förbränns avger 20 pounds av koldioxid och i ett lopp finns det i genomsnitt 6.000 liter förbränt bränsle.
Små och Standard Pickup
Pickup lastbilar är en Amerikansk standard.

pickup är en populär stil av bil i Förenade States.They kommer i olika former och storlekar (tvådörrars, fyrdörrars, förlängda hytten), men de har alla en sak gemensamt: låg gas körsträcka. Den genomsnittliga mpg är 19,8 för stadens miles och 23,4 för motorvägen miles, med vissa modeller går så lite som 11mpg för staden och 14mpg för motorväg. Större, tyngre kropp ramar kräver mer gas att driva dem tillsammans och mer råvaror för att bygga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/80259.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.