Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Jämföra Bilar >> Content

Hur Jämför Toyota Camry Hybrider till Toyota Camrys

Toyota Camry och dess hybrid motsvarighet har en hel del gemensamt. 2011 modeller har liknande karossutformningar och samma garantier, bromssystem, fjädringar, däck och vändradie. Men det finns ett fåtal stora och subtila skillnader som kan hjälpa i valet mellan dessa två typer av fordon. Saker du behöver
Computer
Internetuppkoppling Webb-surfning programvara
Visa fler instruktioner
1

bättre bränsle körsträcka är ett stort försäljningsargument för hybrid fordon över vanliga modeller, och bränsleeffektivitet kan byta mellan årsmodeller. Att jämföra specifika bilar, gå till fueleconomy.gov och klicka på "jämför sida vid sida" länken till vänster sida av skärmen. Välj ett år, märke, modell och motor för Camry i fråga, klicka på "Jämför side-by-side"-knappen för att lägga till en modell av Camry Hybrid som bränsle betyg behövs. Upp till fyra Camrys samtidigt kan jämföras. Ta reda på vad som finns under huven
2

. Toyotas webbplats visar de regelbundna och hybrid 2011 Camry-modeller som har samma antal cylindrar och ventiler, men stora skillnader i hästkrafter, vridmoment, motorns cylindervolym och transmissioner finns. För att se en fullständig lista med specifikationer för varje modell, gå till Toyota.com och välja en modell och klicka sedan på "Funktioner och specifikationer" knappen.
3

De regelbundna och hybrid modeller av 2011 Camry är olika när det kommer till lastutrymmet, bränsle kapacitet och markfrigång. Klicka på "Funktioner och specifikationer" knappen för varje modell, använd sedan "specifikationer" fliken, och "Dimensions" länken för att se mätningar.
4

$ 20.345, en 2011 base-modell Toyota Camry tar en mindre tugga ut ur en plånbok än dess hybrid motsvarighet. Den 2011 hybrid börjar vid $ 27.150, men den slutliga kostnaden för ett fordon beror på flera faktorer, bland annat utföranden och tillbehör. Använd "Bygg din Toyota" länken Toyota.com att anpassa en bil för varje typ och ta reda på exakt vad pris att betala för ett nytt fordon.
P Om du letar efter ett pris på en begagnad Camry, klickar "Hitta en återförsäljare" på Toyotas webbplats och ange ett postnummer för att hitta återförsäljare i närheten. En "Sök certifierade begagnade inventering" länken verkar som visar används Camrys tillgängliga på generalagenten. Flera andra bil webbplatser erbjuder också listor och priser för begagnade Toyota Camrys.
5

Tänk batteri kostnader. Hybrid batterier är mycket dyrare att ersätta än en traditionell bil batteri och kan kosta mer än $ 10.000, enligt en 2008 Newsweek artikeln. Som av maj 2010, omfattade Toyota hybrid-komponenter i sina Camry modeller (inklusive batteri) i åtta år eller 100.000 km. Om funderar på att köpa en begagnad Camry med höga miles eller inget garantiskydd, be en lokal Toyota-återförsäljare eller en mekaniker om den nuvarande kostnaden för att ersätta en Camry hybrid batteri. Newsweek citerade användes hybrid priser från $ 450 till $ 1700, som visas på eBay Motors delar och tillbehör.
6 Beräkning bränslebesparingar under lång tid kan bidra till att avgöra den bästa modellen för användning.

Gör matten. Camry Hybrid erbjuder bättre bränsleeffektivitet än den vanliga Camry, men det kommer med en högre prislapp. Uppskatta hur många år av att äga bilen och hur mycket bränsle som ska användas varje år. Beräkna potentiella bränslekostnader och avgöra om den extra kostnaden för hybriden småningom raderas genom bränslebesparingar under ägandet.
7

Ta bilarna för ett spinn. Eftersom hybrider använder annan teknik än en vanlig bil, kan deras komponenter för drivlinor väger nästan dubbelt så mycket, konstaterar KBB Gröna hemsida. "Den extra vikten tenderar att äventyra fordonets hantering dynamik ... och låga rullmotstånd däck används ofta för att maximera HEV [hybridelfordon] effektivitet också föra kompromisser i rida, hantering och däckslitage," konstaterar en Kelly Blue Boka online artikeln.

En provkörning av de regelbundna och hybrid Camry-modeller gör att köpare att leta efter skillnader i hantering och rida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/comparing-cars/79879.html

Previous:
Next:

Jämföra Bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.